İLİMİZ YENİ YILA GÖÇÜK İLE UYANDI

İLİMİZ YENİ YILA GÖÇÜK İLE UYANDI

Gece 02.00 sularında Eski Sanayi Bölgesi 3. Cadde’de bulunan 3 katlı Hırdavatçı dükkanı henüz belirlenmeyen nedenle çöktü. Göçükte can kaybı yaşanmazken maddi hasarın büyük olduğu öğrenildi. Göçük yerinde inceleme yapan Kocasinan Belediye Başkanı M

Edinilen bilgiye göre,  2015 yılın ilk saatlerinde Eski Sanayi Bölgesi 3. Cadde’de bulunan 3 katlı Hırdavatçı dükkanında , henüz belirlenmeyen nedenle çöktü. Olay da can kaybı yaşanmazken büyük maddi hasar oluştu. Olay sonrası polis ekipleri güvenlik önlem alırken esnaflar da göçük altında kalan ürünleri çıkarttılar. Göçüğün olduğu yerde yol karşılıklı trafiğe kapatıldı. Olay yerini incelemeye gelen Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, işletme sahibiyle görüşerek konuyla ilgili bilgi aldı.

Göçük yerinde bir konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni yılın ilk gününde böyle bir sıkıntılı ile işe başlamalarının çok üzüntü verici olduğunu belirterek, “Hamd olsun can kaybı yok. Allah göstermesin herhangi bir yaralanma veya ölümün olmaması sevindirici. Bu yapılar 1950’li yıllarda yapılan yapılardır. Zamanın teknolojisiyle düz demir ile yapılan  inşaatlardır. Bu tür kazaların olması muhtemel. Zaten bizim bu bölgede özellikle kentsel dönüşüm yapma ihtiyacı olmuş durumda. İnşallah Rabbim bundan beter durum göstermez. İnşallah işletme sahibiyle birlikte bu sıkıntıyı gidermeye çalışacağız. İşletme sahibine Geçmiş olsun” ifadesini kullandı.

 ‘Veren Allah, alan Allah’ diye  sözlerine başlayan İşletme Sahibi Orhan Ünlüsavran ise, “yıkılacağını düşünmüyorduk. Şuan ne kadar maddi hasar olduğunu tespit edemedik. 65 yıllık yapıydı. Biz de 8-10 sene oldu işletiyorduk,” diye konuştu.

Öte yandan gün boyu en kaz kaldırma çalışması devam etti.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor