İLGİSİZLİKTEN DERTLİ

İLGİSİZLİKTEN DERTLİ

MUHARİP GAZİLER İLGİSİZLİKTEN DERTLİ GAZİLER GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ Geçtiğimiz gün 10. Olağan genel kurulu yapan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman balcı ve yönetim kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ile görüşen gaziler, Kayseri'nin kendilerine olan ilgisizlikten dolayı sitem etiler. Ziyarette konuşan Başkan Altınkaya, şehitlerin ve gaziler bu toprakların vatan olmasında büyük emekleri olduğunu dile getirdi.

Muharip Gazilerden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret. Geçtiğimiz gün genel kurullarını yapan gaziler Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ile görüştüler. Ziyarette ilk olarak konuşan Başkan Altınkaya, Şehitlerimizin ve gazilerimizin bu toprakların vatan olmasında hem canlarını verdiler. Hemde yüreklerini ortaya koydular. Muharip Gazilerimiz Kıbrıs Barış Hareketinde, orada yaşayan Türklerin rahatça yaşaması için büyük bedeller verdiler” dedi.

Türk Askeri'nin 20 Temmuz 1974 yılında Kıbrıs'a barış için girdiğini dile getiren Altınkaya,” Kıbrıs'da Türk vatandaşların bu gün rahatça yaşabilmesinde gazilerimizin büyük emeği vardır. Türkiye hem şehitlerle hemde gazilerle yapılan mücadeleler sonucunda Nato üyesi olmuştur. Türkiye bu safhada çok partili döneme de geçmiştir. Tüm bunların Kore'de ve Kıbrıs'da savaşan gazilerimizin sayesinde olmuştur” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Balcı ise, 10. Genel kurullarını yaptıklarını ve yeni bir yönetim oluşturduklarını söyledi. Derneklerine 421 gazinin kayıtlı olduğunu dile getiren Balcı, Kayseri halkının gazilere olan ilgisizliğinden yakındı.

Kıbrıs'a Türk askeri olarak barış için girdiklerini hatırlatan Balcı, şunları söyledi. Biz Kıbrıs'a Türk vatandaşlarımızı Rum baskısından kurtarmak için girdik. Tek amacımız barış'tı. Şu anda derneğimizde 42 tane Kore Gazisi var. Kıbrıs Gazisinin sayısı ise 284'dür. Hem kore hemde gazi dul eşleriyle birlikte bu sayımız 421'dir” dedi.

                                                                                              



Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti