İLDEM FATİH MAHALLESİNİ ASFALTLIYOR

İLDEM FATİH MAHALLESİNİ ASFALTLIYOR

Melikgazi Belediyesi, İldem Fatih Mahallesi C bloklarının bulunduğu bölgede 2 cadde, 5 sokak ve bunlara bağlantılı ara yollarda yol düzenleme ve asfaltlama çalışması yapıyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İLDEM Toplu Konut alanında yer alan ve C blokkları olarak bilinen Fatih mahallesinde yol düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda 2 cadde ile 5 sokakta ve bunlara bağlantılı ara yollarda yoğun bir asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

                İldem A ile B bloklarında yol düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 12 cadde ve 18 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda asfalt çalışmasını tamamladıklarını hatırlatan BaşkanMemduh Büyükkılıç, İldem C bloklarında ise 2 cadde ile 5 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 7 bin ton asfalt kullanılacağını belirtti.

                İldem Toplu Konut alanında yer alan A-B ve C bloklarındaki 35.500 nüfus ile bir çok ilçeden daha fazla olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak “İldem Bölgesi 1995 yılında ilk temeli atıldı. O günden bugüne bir ilçe meydana geldi. Planlı yapılanması, yüksek katlı binaları ile yerleşime açılan bu toplu alanda özelikle 2009 yılından itibaren Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen yol, çevre düzenleme, sosyal tesis, kapalı semt Pazar yeri gibi kamu alanları ile adeta bir şehir oldu. Gerçekleştirilen çalışmalar ile İldemliler Melikgazili olmanın farlılığını yaşamaktadırlar. Belediye olarak C blokları olarak bilinen Fatih Mahallesinde yol düzenleme ve asfalt çalışması yapıyoruz. Bu bölgede 2 ana cadde, 5 sokak ve bunlara bağlantılı tüm yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik