İLÇE MÜFTÜSÜNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

İLÇE MÜFTÜSÜNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Talas İlçe Müftüsü Turgut Erhan, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’a camilerin ve Kur’an kurslarının temizliği ve çevre düzenlemesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Müftü Erhan’ın yanı sıra ilçe müftülüğündeki görevliler de katıldı. Burada konuşan İlçe Müftüsü Turgut Erhan, camilerin Türk İslam medeniyetinin simgeleri olduğunu belirterek, “Camilerimiz şehirlerimizin siluetini oluşturan unsurların en başında geliyor. Camilerimizin yapımında, temizliğinde ve çevre düzenlemesinde en büyük katkı şüphesiz sizlerindir. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Cenabı Mevla’dan ülkemizi ezansız ve bayraksız bırakmamasını dileyerek sözlerine başladı. Bizi biz yapan unsurların başında ezan ve bayrak geldiğine dikkat çeken Başkan Yıldırım, her ikisinin ayrıca vatanın tapusu olduklarını söyledi. Başkan Yıldırım, şöyle konuştu:
“İslam medeniyeti bir bütün. Bu medeniyetin kalbi, beyni camiler. Camiler tüm milletimizin malı. Bu güzelliğe sizlerin de katkısıyla topluma mal olma pozisyonunda. Belediyemizin açtığı ikinci bahar evlerindeki sohbetleriniz ve komşuluk hukukunu yayma çalışmalarınız çok önemli. Vatandaşlar olarak komşuluğumuz ne kadar güçlü olursa biz de o kadar huzurlu ve mutlu olacağız”
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Turgut Erhan, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’a camilerin ve Kur’an kurslarının temizliği ve çevre düzenlemesi konularında sağladığı katkılar nedeniyle çiçek takdim etti.


Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor