İLÇE BELEDİYELERİ İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI

İLÇE BELEDİYELERİ İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI

BÜYÜKKILIÇ, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE DETAYLI BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni haftaya detaylı bir değerlendirme ve koordinasyon toplantısıyla başladı. İlçe belediye başkanları ile bir toplantı yapan Başkan Büyükkılıç, Covid 19 sürecinin olumlu seyrettiğini; ancak hiç kimsenin rehavete girmemesi gerektiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın genel sekreter ve yardımcılarını da yanına alarak da video konferans sistemiyle gerçekleştirdiği toplantıya 16 ilçe belediye başkanının tamamı katıldı. Toplantıda KASKİ, Kayserigaz ve KCETAŞ ve Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürleri de katılarak, kurumlarıyla ilgili belediye başkanlarının talepleri dinlendi.

Toplantıda Covid 19 ile ilgili son rakamların yüzümüzü güldürdüğünü ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Ama bu rakamlar bizim gevşememizi değil bu süreci daha dikkatli sürdürmemiz gerektiğini gösteriyor. Çünkü muhtemelen iller bazında değerlendirmeler yapılacak ve normale dönüşle ilgili farklılıklar gözlenecek. Süreci kontrol altına alan iller kısıtlamaların daha az yapıldığı büyükşehirler dışındaki iller arasına eklenecek gibi gözüküyor. Bunu sağlamak hepimizin elinde. Bugüne kadar yapılan iyi niyetli çalışmalardan dolayı şahsınızda hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve diğer Bakanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Süreç çok iyi yönetiliyor. Ülkemizle gurur duyuyoruz” dedi.

Konuşmasında Evde Kal çağrısını yineleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, “Evde kal Kayseri. Belediye başkanlarımız aksaklığa, eksikliğe fırsat tanımadan hizmet vermeye devam edecek” diye konuştu.

KAYSERİ HAL KOMPLEKSİ’NDE ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Hal Kompleksi’nde çalışma saatlerinin yeniden belirlendiğini söyledi. Başkan Büyükkılıç, bu kararı Hal esnafı ile görüşerek aldıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Hal Kompleksi’nde faaliyet gösteren sebze ve meyve komisyoncuları ile bir araya geldi. Komisyoncular ile pazarcı esnafının talepleri üzerine Kayseri Hal Kompleksi’nde çalışma saatlerini yeniden belirlediklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Hal esnafı ve pazarcı esnafımızın, çalışma saatleri ile ilgili taleplerini dinledik. Çalışma saatlerinin sabah 04.00 ile öğleden sonra 14.00 arasında olması kararlaştırıldı. Bu saatler arasında esnaflar, pazarcılar ve marketler Kayseri Hali’nden alışveriş yapabilecekler” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, her zaman esnafın yanında olduklarını ve gerekli desteği verdiklerini de belirterek tüm esnaflara Allah’tan bol rızık temennisinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı