İLÇE SAKİNERİNİ SAHURDA BULUŞTURDU

İLÇE  SAKİNERİNİ   SAHURDA BULUŞTURDU

Mahalle İftarları kapsamında Melikgazi ilçe sakinleri ile buluşmaya devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi’de bir ilk’i daha gerçekleştirerek vatandaşları Sahurda bir araya getirdiklerini duyurdu…

‘Mahallemde İftar Var’, sosyal belediye etkinlikleri ile mahallelileri bir araya getirdiklerini ancak ‘Kadir Gecesi ‘bir ilk’i daha gerçekleştirerek bu sefer Kayserilileri sahurda buluşturduklarını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç,Kadir Gecesinin anlam ve sevabına Seyyidburhaneddin Mezarlığı yanındaki alanda 23 bin Kayserili ile Sahurda bir araya geldikleri kaydetti.      

Ramazan ayının özünde birlik, beraberlik ile paylaşma ve yardımlaşma gibi ulvi değerlerin olduğunu bu amaç ile mahalleliyi bir araya getirdiklerini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, sosyal belediyecilik anlayışı ile ulvi duyguları pekiştirmek amacı ile aynı değer ve inançlara sahip hemşerilerimizi Kadir Gecesinde KAYSERİLİ SAHURA DAVETLİSİNİZ programı düzenlediklerini belirtti..

Vali  Orhan Düzgün ile Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Özhaseki, Ak parti il Başkanı Hüseyin Cahit ÖZDEN, Melikgazi İlçe Başkanı Timur BARLAS, Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da iştirak ettiği Sahurda Vali ve Belediye Başkanları vatandaşlar ile sohbet ettiler.   GÖRÜNTÜ -SELSİ

Seyyidburhaneddin Mezarlığı yanındaki alanda Sahur sofrasında Kayserililer ile birlikte olan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Sahur alanında hemşerilerince yoğun ilgi ile karşılandı. Sahur sofrasında misafirler ile tek tek ilgilenerek sohbet eden Başkan Büyükkılıç, gece ile ilgili olarak  şunları  kaydetti.. ”Ramazan ayı bereket ayıdır. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örnekleri sergilenir. Komşular pişirilen bir kap çorbayı paylaşıyor. Teravide birlikte olur. Özellikle toplu iftarlarda bir araya gelerek sohbet eder, tanışır ve dostluklar kurar. İftar sofraları dostlukların, arkadaşlıkların vesiledir. Bu açıdan bundan sonra mahalle iftarlarını sürekli hale getirdik. Şimdi de Kayseri de Sahur Var etkinliği düzenledik. Amacımız birlikte olmak ulvi değerleri gönülden paylaşmaktadır.Melikgazi Belediyesince düzenlenen ve hiçbir kargaşaya, karışıklığa, izdihama izin verilmeden herkesin masasının üstünde hazır bulunan   23 bin kişilik sahur ikramını paylaştılar”



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti