İLAÇLAMA EKİBİ GÖREV BAŞINDA

İLAÇLAMA EKİBİ GÖREV BAŞINDA

Melikgazi belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni alınan ilaçlama makinesi, ile yaz aylarında daha etkin ve sürekli bir ilaçlama çalışması yapıldığını söyledi. Başkan Büyükkılıç, ayrıca büyüyen ve gelişen ilçe de daha seri hizmet verebilmek için ilaçlam

     İlkbahar döneminde haşarat ile mücadele çalışmalarını başlattıklarını ve bir telefon ile ekiplerin ilaçlama bölgesine yönlendirdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, sineksiz bir yaz için ilaçlama ekip sayısını artırdıklarını ve ayrıca vardiye usulü ile 16 saat haşarata karşı ilaçlama çalışmasını yerine getirdiklerini belirtti.

   Melikgazi Belediyesi olarak yeni bir ilaçlama makinesi satın aldıklarını ve bu ilaçlama makinesi ile daha etkin, verimli ve daha kısa sürede ilaçlama çalışması gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi:

 “1.000 m2 alandan küçük yerleri park olarak değerlendiriyoruz. İlçe sınırları içerisindeki yeşil alan ve parklarda bitki haşaratına, ağaç ve yaprak böcekleri ile özellikle kenelere karşı etkin bir ilaçlama çalışması içerisindeyiz. Yaz aylarında ağaçların daha gür, sağlıklı ve çevresi ile bütün olabilmesi için ilaçlama yapıyoruz. Bu ilaçlama ile ağaçların bit, sinek ve istenmeyen diğer zararlı haşaratın yuva yapmasını engelliyoruz. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. 5 ekip gündüz, 5 ekip akşam çalışmakta dolayısı ile günde 10 ilaçlama ekibi ilçeyi adeta ilaç ile taramaktadır. İlaçlama ile yaprak biti, ağaç sineği, örümcek ve kemirici böcekler imha edilmektedir. Dolayısı ile çevre sağlığı korunmaktadır “ dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, yine ilçe sınırları içerisinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlara ait binalarda talep edildiği takdirde ilaçlama çalışmasını yerine getirdiklerini ayrıca gerektiğinde özel ilaçlama şirketlerine ilaçlama yaptırdıklarını sözlerine ekledi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı