İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN

İL MİLLİ EĞİTİM  MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN

MOTİVASYON VE İLETİŞİM SEMİNERİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce tertiplenen ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli´nin konuşmacı olarak iştirak ettikleri ?21. Yüzyılda Öğretim Yönetiminin Teknikleri , Motivasyon ve İletişim Semineri´ konulu seminer Şehir Tiyatrosu´nda gerçekleştirildi. Seminerin konuşmacı konuklarından İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız katılımcılara hitaben yaptığı değerlendirmede ? İçinde bulunduğumuz koşullar ne kadar zor olursa olsun bunları konuşup tartıştığımız zaman, korkmadan ürkmeden ve birbirimizin ayağına çelme takmaksızın iyi niyetli bir şekilde hareket ettiğimiz zaman en zor koşulları bile çözebileceğimize inanıyorum? ifadesini kullandı?
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro Salonu´nda ilimizde görev yapan okul yöneticilerine yönelik olarak gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Çandıroğlu öncelikle konuşmacı katılımcılara şükranlarını sunarak başladığı sözlerini şöyle sürdürdü? ?Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ile birlikteyiz. Öncelikle gelişim Üniversitesi´nin bize vermiş olduğu, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün bize vermiş olduğu bu seminer çalışmaları ile bizlere yapmış oldukları yardımdan ve göstermiş oldukları gayretten dolayı bütün eğitim camiasına teşekkür ederim. Bizleri kırmayıp ikinci defa aranızda olan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız´a şükranlarımızı sunuyorum. Bu sadece seminere katılmasından dolayı değil, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bütün projelerde akıl danışma görevini bize sundukları için. Fiili olarak projelerimizde bir araya gelmiştik. İstanbul ayarında da bütün süreçlerde bize desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Eğitim süreçlerini değerlendirirken sürekli kendisinin çalışmalarını ve rehberlerini bizden esirgemediği için de kendim ve Kayseri´deki eğitim camiası adına teşekkür ederim?
Seminerin önemli isimlerinden Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ise ilimizin eğitimde iyi bir noktaya ulaştığını vurgulayarak, ?Kayseri eğitim noktasında iyi bir yere gelmiş şehirdir. Eğitime ağırlık veren bir şehir olmakla birlikte siz en başta mutfakta çalışan değerli dostlarımız olarak, değerli büyüklerimiz olarak ve öğretmenlerimiz olarak en başta sizler kıymetlisiniz. Sizlerin ne kadar değer kazandığınız taktirde, ne kadar kendinizi geliştirdiğiniz taktirde ve bu işe gönül verdiğiniz taktirde bunun sonucunda ulaşılamayacak noktalar gerçekten çok kolaylaşacaktır. Zorluklar aşılacak ve kendinizi motive etmek sureti ile bunlar öğretime yansıyacaktır. Öğrencilere yansıyacak ve öğrencilerin kalitesi yükselecektir? değerlendirmesinde bulundu?
Seminerde en son söz alan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız da, korkmadan, iyi niyetli bir şekilde hareket edildiği zaman en zor koşulları bile çözebileceğinin altını çizerek ?Bizi böyle bir güzelliğe ortak edip davet ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir araya gelmek güzeldir. Bir derdi olan insanların dertleşmeleri güzeldir. Şapkamızı önümüze koyup karşılaşmış olduğumuz ve içinde bulunduğumuz koşullar ne kadar zor olursa olsun bunları konuşup tartıştığımız zaman, korkmadan ürkmeden ve birbirimizin ayağına çelme takmaksızın iyi niyetli bir şekilde hiç düşünemeyeceğimiz en zor koşulları bile çözebileceğimize inanıyorum. Esas olan kurumlarda birlikte çalışılmasıdır. Camiamız çok büyük olduğu için, nerede bulunursak bulalım yaptıklarımız çok yakın takip ediliyor. Bizden saklı olabilecek en küçük olumsuzluklar bile toplum nazarında çok büyük dikkatle izleniyordur? ifadesini kullandı?
Seminer salonu dolduran eğitim ordusunun yılmaz neferleri öğretmenlerimiz ve eğitim camiasının yöneticilerine yönetiminin teknikleri, motivasyon ve iletişim konularında detaylı bilgiler verilerek noktalandı?
HABER : C.USTEN



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye