İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ELMALI´DAN

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ELMALI´DAN

?İNTERNET KAFELERİ KONTROL EDİN? TALİMATI

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, ilimiz genelinde görev yapan okul müdürlerini Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde toplayarak okul çevresinde bulunan internet kafelerin eğitim saatlerinde kontrol altında tutulması için talimat verdi?

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezin´de ilimiz genelinde görev yapan okul müdürleri ile toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, okul çevresinde bulunan internet kafelerin eğitim saatlerinde kontrol altında tutulması gerektiğini vurgulayarak bu konuda hassas davranmaları talimatını verdi?

Sözlerinin devamında okul müdürlerinin yılda en az iki kez velilere mektup yazarak öğrenciler hakkında ailelerin bilgilendirilmesi gerektiğini de vurgulayarak:  "Öğretmenler ve diğer okul görevlileri kesinlikle okul içinde, bahçesinde ve okul bahçesi bitişiğinde sigara içmeyecekler. Aynı şekilde servis şoförleri ve rehberlik hizmeti veren personelde kesinlikle araç içerisinde ve öğrencilerin yanında sigara içmeyecek. Eğitim ve öğretimin devam ettiği saatlerde anne, baba ve kardeş hariç hiç kimse ile öğrencilerin irtibatına müsaade edilmeyecektir. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında okul müdürlerimiz okullarında gerekli tedbiri alacaklar, şüpheli durumda emniyet ve okul polisi ile irtibata geçilerek gerekli önlemler alınacaktır" diye konuştu?

Sözlerinin sonunda ilimizde ikili eğitim yapılan 97 okul bulunduğunu aktaran İl Müdürü Elmalı, tekli eğitime geçiş noktasında çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak  okul yöneticilerinin  de bu konularda hazırlıklı olmasını  istedi?

Haber Merkezi



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı