İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ TAYMUŞ,

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ TAYMUŞ,

?KAYSERİ´Yİ TURİZM ŞEHRİ YAPMAK İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ?

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ yı ziyaret ederek ?Hayırlı Olsun? dileklerinde bulundu. Ziyarette konuşan İl Müdürü Taymuş, ?Kayseri´nin turizm şehri olması için güç birliği içinde çalışmalıyız? değerlendirmesinde bulundu?

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş; Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimde 3. kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Veli Altınkaya ve ekibini tebrik ziyaretinde bulundu?

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkaya, Kayseri´nin tanıtımın noktasında yetersiz kaldığının altını çizerek anıtım çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini vurguladı. Altınkaya, ?Kayseri´ de turizm gelirlerinin artırılması ve turizm faaliyetlerinin gelişmesi açısından katkıda bulunmaktır arzumuz. Kayseri´deki turist sayının düşük olduğunu biliyoruz. Bu sadece Turizm İl Müdürlüğünün çalışmaları ile olacak iş değil. Bu manada herkese düşen sorumluluk olduğu kanaatindeyim. Kayseri´de kültür ve turizm adına, tarih ve doğa noktasında çok ciddi bir potansiyel var, Bu açıdan baktığımızda Erciyes Dağı yılın 4 ayı iç ve dış turizmde önemli noktada yer alıyor ama bizim tanıtıma biraz daha önem vermemiz gerekiyor.Basın olarak Kayseri´nin değerlerini kültürel ve doğal varlıklarını tanıtma noktasında daha fazla gayret göstermeliyiz diye düşünüyorum? ifadesini kullandı?

 İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş da Başkan Altınkaya ve ekibine ?Hayırlı Olsun? dileklerinde bulunup, ?Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü olarak yatırımcı bir kuruluş değiliz. Böyle olunca yaptığımız kültür ?sanat ve turizm faaliyetlerinin tamamının kamuoyuyla paylaşılması gerekir. Bunu da sağlayacak olan basın kuruluşlarıdır. Bizde Kayseri´de ki basın kuruluşlarının faaliyetlerinden ve bize olan desteklerinden memnunuz. Turizm Sektörü son yıllarda Kayseri gündemine oturmuştur. Dolayısıyla bu konunun hepimizin sorumluluğunda olması gerekir. Kayseri´ de son yıllarda turizm konuşulur hale gelmiştir ve tanıtım konusunda da çok büyük çabalar harcanmaktadır? Erciyes Master Projesi tamamlandı ve meyvelerini almaya başladık. Kültür turizminde de restorasyonlar, çevre düzenlemeleri tamamlandı ? Yine sonuçlarını almaya başladık. Umudumuz ve beklentimiz Kayseri sanayi ve ticaret şehri diye dillendirilmiş ve böyle bilinmiş. Bundan sonrada turizm şehri olma yolunda da gayretlerimiz var.Ve herkesin bu çalışmalara destek vermesini umuyoruz.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da