İL BAŞKANLARI DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI

İL BAŞKANLARI DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI

HALKLA OMUZ OMUZA DURDU

Kayseri´de bulunan siyasi parti il başkanları, darbe girişimine karşı meydanlarda halkala omuz omuza demokrasi nöbeti tuttu. Konu vatan ve demokrasi olunca kardeşçe hareket eden siyasiler, herkese vatan sevgisini gösterdi.
Darbecilere darbe yapan Kayseri´de Siyasi Partilerin İl Başkanları, ülkemizi kan gölüne çevirmeye çalışan FETÖ üyelerinin darbe girişimine karşı her kesimden partili ile omuz omuza meydanlarda boy gösterdi, vatanına sahip çıktı. Söz konusu milli beraber olunca tüm ideolojik düşüncelerini bir kenara bırakan siyasi parti il başkanları, meydanda kurulan platformdan alanı dolduran 100 binlere seslenerek Devletinin ve Cumhurbaşkanının yanında olduğunu belirtti.
İl olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden şöyle konuştu; ?Dün akşamdan beri bu paralel yapının gerçekleştirdiği darbe organizasyonunu bozan, darbecilere darbe yapan sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Dün de bugün de bizim yanımızdasınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağ olun var olun.?
MHP İl Başkanı Baki Ersoy da birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı konuşmasında şöyle seslendi; ?Bugün burada, bir olduğumuzu, diri olduğumuzu tüm dünyaya kanıtlıyoruz. İşte Türk milletinin en büyük özelliği budur. İş başa düştüğü zaman o taşı alır, başlarına çalar, biz de bunu yapacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli; FETÖ´NÜN itleri hususunda, hükümetimizin yanında olduğumuzu söylemiştir. Bugün burada hepimiz görüyoruz ki, iktidarıyla, muhalefetiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, vatandaşlarımızla, esnafımızla Kayseri olarak tek yumruk olduk ve darbe yapacaklara öyle bir darbe yaptık ki Türk milletini bunlara yedirmedik, yedirmeyeceğiz.?
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin de Cumhuriyet Meydanında halkın arasında boy göstererek, darbeci zihniyetlilere ve darbe yapmaya kalkışan FETÖ üyelerine karşı olduğunu belirtti.
HABER: M. EMRE KİPMAN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”