İKLİMSA YETKİLİ SERVİSLERİ

İKLİMSA YETKİLİ SERVİSLERİ

ANTALYA´DA BİR ARAYA GELDİ

   Türkiye iklimlendirme sektörünün lider markası İklimSA´nın Türkiye genelindeki yetkili servisleri ve İklimSA ekibi Antalya´da bir araya geldi. 24-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşen buluşmada, 2015 yılı değerlendirmesinin yanı sıra 2016 hedefleri konuşuldu.
Türkiye iklimlendirme sektörünün lideri İklimSA´nın Türkiye genelindeki yetkili servisleri ve İklimSA çalışanları ?Bize Değer Katan Sizin Gücünüz? konsepti ile Antalya´da bir araya geldi. 3 gün boyunca süren etkinlikte, 2015 yılı değerlendirmesi ve 2016 yılı hedefleri paylaşılırken, 10, 20 ve 30´uncu hizmet yılını dolduranlara, ciro ödülü alan ve hizmet dalında hak kazanan servislere plaket verildi.
Toplantıda değerlendirme yapan İklimSA İş Birimi Direktörü Tansu Öztorun, ?İklimSA olarak, 2014-2015 döneminde pazar payımızı 2 katına çıkarmayı başardık. 2016 yılında da Sabancı markasının gücünden faydalanarak yeni sinerji alanları yaratacak ve yeni ürün lansmanları ile sektördeki büyümemizi sürdüreceğiz. İyi ürün ve ekiple satışlarımızı artırıyor, satış sonrası hizmet kalitemiz ile başarının sürdürülebilirliğini sağlıyoruz. Bu konuda, 30 yıllık deneyimimiz ve Türkiye´nin dört bir yanına yayılmış 220 yetkili servimizle sektördeki en güçlü markalardan biriyiz? dedi.
Organizasyon kapsamında düzenlenen etkinliklerde katılımcılar paintball, okçuluk ve tavla turnuvası gibi çeşitli spor aktiviteleri de gerçekleştirirken, kazananlara madalya verildi. Ayrıca katılımcılar, Side, Damlataş Mağarası, Alanya Kalesi, Manavgat Şelalesi gibi turistik mekânları da gezme fırsatı yakaladılar.
İklimSA Hakkında
Teknolojinin adresi TeknoSA çatısı altında faaliyet gösteren İklimSA, 1986 yılından bu yana kesintisiz olarak iklimlendirme sektörüne öncülük ediyor. İklimSA, klima sektöründe kendini ispatlamış dünya markaları Mitsubishi Heavy Industries, kendi markası Sigma ile müşterilerine hizmet veriyor. Genel Müdürlük´e bağlı 195 İklimSA merkezi ve 220 yetkili servisi bulunan İklimSA, sektöre yön veren çalışmalarına devam ediyor.



"Mart ayında 159 ülkeye 323 milyon 447 bin dolar ihracat yaptık"

"Kayseri’nin ihracatı aylık bazda artmaya devam ediyor"

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık