İKİ BOYDAK´A DAHA GÖZALTI

İKİ BOYDAK´A DAHA GÖZALTI

FETÖ soruşturması çerçevesinde Hacı Boydak´ın daha önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kardeşi Bekir Boydak ile,KAYSO eski Başkanı Mustafa Boydak´ın oğlu Mahmut Sami Boydak İstanbul´da gözaltına alındı.Gözaltı haberini sosyal medya hesabında

FETÖ soruşturması çerçevesinde Hacı Boydak´ın daha önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kardeşi Bekir Boydak ile,KAYSO eski Başkanı Mustafa Boydak´ın oğlu Mahmut Sami Boydak İstanbul´da gözaltına alındı.Gözaltı haberini sosyal medya hesabından duyuran Mustafa Boydak oğlu ve kardeşi için ?dua? istedi.
FETÖ çerçevesinde gözaltı ve yargılama süreci devam ediyor.Bir yandan hacı ve Memduh Boydak´ın da aralarında bulunduğu FETÖ davasının ikinci duruşma sürecinde 20´den fazla isim mahkeme Heyeti tarafından dinlenirken, diğer yandan da operasyonlar sürüyor.
FETÖ soruşturmaları çerçevesinde daha önce Hacı Boydak ve kardeşleri Memduh ve Bekir Boydak ile oğlu İlyas Boydak tutuklanmıştı. FETÖ davasının yargılama sürecinde Kayseri 2. Ağır ceza Mahkemesi geçtiğimiz yıl yapılan ilk duruşma sonrasında Hacı Boydak´ın kardeşi Bekir ile oğlu İlyas Boydak´ı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakmıştı.Boydak soyadını taşıyan Şükrü ve Aliye Boydak da aynı süreçte tutuklanmıştı.Hacı Boydak´ın kız kardeşinin oğlu,Şükrü Boydak´ın damadı da olan Murat Bozdağ da tutuklananlar arasındaydı.
İstanbul polisi geçtiğimiz hafta sonu FETÖ soruşturması çerçevesinde iki Boydak´ı daha gözaltına aldı. Gözaltı haberini aynı soruşturmada tutuksuz yargılanan KAYSO Eski Başkanı Mustafa Boydak duyurdu. Mustafa Boydak sosyal medya hesabından, daha önce serbest bırakılan kardeşi Bekir Boydak ile oğlu Mahmut Sami Boydak´ın İstanbul´da gözaltına alındığını ve bir süre sonra çıkartılacağı mahkeme öncesinde sevenlerinden dua beklediğini ifade eden paylaşımlar yaptı.
Bu arada Kayseri´de devam eden FETÖ davasının dünkü duruşmasına, tutuklu Şükrü Boydak´ın babası, Hacı ve Memduh Boydak´ın amcaları H.Sami Boydak da kısa süreli olarak katıldı.

 



Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"