İDDİALI KONUŞTU

İDDİALI  KONUŞTU

CHP İL BAŞKANI AYHAN GÜLSOY 3 HAZİRAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN İL KONGRESİ ÖNCESİ BASIN MENSUPLARININ KARŞISINA ÇIKARAK SON GELİŞMELERİ AKTARDI. Gülsoy yaptığı konuşmada, Kayseri 4 adaylı olmasına rağmen bu denli olgunluk ve uyum içerisinde ge

CHP İl Binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy, son günlerin gündemdeki konusu kürtaj ve sezaryan konusu ile 3 Haziran Pazar günü yapılacak İl Kongresi hakkında bilgi verdi. Gülsoy, Ülkemizin gündeminde konuşulacak çok konu var. Başta Sayın Başbakanımızın kürtaj ve sezaryenle ilgili çıkışları kamuoyunun dikkatini çekmekte. Sayın Başbakanımız adeta her konunun uzmanı her konuda söz söylemeye sahip hissediyor kendini. He sözünü dikkatle ilgiyle zaman zamanda ibretle izliyoruz diye konuştu.

 

3 Haziran 2012 Pazar günü saat 10 başlayacak olağan il kongresi hakkında da bilgi veren Gülsoy,” İl Başkanlığı için 4 aday yarışmakta. Sayın Zeki Orhan, Sayın Mustafa Ayan, Sayın Sadık Atilla ve ben Ayhan Gülsoy 4 adaylı bir il kongresi yapacağız. İl Kongresine yönelik her türlü hazırlık çalışmasını yaptık. CHP' ye CHP'liliğe yakışır bir tutum izlenmekte. Tüm Partililerimizi hemşerilerimizi  şölenimize bekliyoruz” dedi.

Gülsoy, çarşaf listeyle kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre içinde yaşanacak herhangi bir sorunun olmaması için çoğu kararları birlikte aldık ifadelerinde bulundu.

18 Şubat 2011 günü merkezi yönetim kurulu onayıyla atanmış bir il başkanıydım diyen Gülsoy, bu süreç içinde o günden bugüne kadar bana her türlü desteği veren herkese teşekkür ediyorum. Her adımda onların bilgi birikim ve deneyimlerinden yararlandım. Seçimde diğer arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"