İÇERDE TERÖR, DIŞARDA DA ONLARA DESTEK VEREN HAİN GÜÇLERLE MÜCADELE EDİYORUZ

İÇERDE TERÖR, DIŞARDA DA ONLARA DESTEK VEREN HAİN GÜÇLERLE MÜCADELE EDİYORUZ

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, İncesu ilçesi teşkilatında yaptığı konuşmada, “İçerde terör hain örgütü ile dışarı da onlara destek veren güçlerle çatışmamız söz konusu." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, İncesu ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak, ilçe teşkilatında muhtarlarla bir araya geldi.
İlçe teşkilatı tarafından karşılanan Öksüzkaya, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı ve belediye başkanı ile ilk olarak pazar ve çarşı esnafını ziyaret ederek sıkıntıları dinledi. Daha sonra İlçe teşkilatında muhtarlarla bir araya gelen Öksüzkaya, köylerin sıkıntılarını dinleyerek, sorunların çözümü konusunda bilgi alış verişinde bulundu.
İlçe teşkilatındaki toplantıda terör konusuna da değinen Öksüzkaya, devletin, içerde hain terör örgütü PKK, dışarıda da onlara destek veren hain güçlerle çatıştığını belirterek şu açıklamalarda bulundu:
"PKK terör örgütünün hem maddi kaynaklarını kesme çalışmalarımız, hem de askeri ve emniyet güçleri tarafından yapılan operasyonlar onları zor duruma soktu. Son bir ayda yapılan operasyonlar sonucunda, öldürülen terörist sayısı 400'ü geçti. Burada dış güçlerle, aynı zamanda içerideki hain güçlerle çarpışmamız onlarla çatışmamız söz konusu. İçerde hainler, dışarıda da onlara destek veren, İsrail, İran, Irak ve Suriye'den destek alan PKK bu gün eylemlerine devam ediyor. Ama bunların oyunlarını güvenlik güçlerimiz olsun, istihbarat elemanlarımız olsun açığa çıkararak engelliyorlar. Son olarak Şemdinli'ye yerleşme ve oradaki insanları ayaklandırma, güvenlik askerine silah sıkıp tekrar saklanan insanlar, yapılan operasyonlar sonucunda bire bir alınıyor. Oradaki masum insanlara silah sıkılarak yapılmıyor. Bu mücadele hukuk çerçevesi içerisinde, büyük devlet olmanın verdiği bilgi ve beceri ile yapılmaya devam edecek. Bayramda BDP'li milletvekilleri ile teröristlerin kucaklaşması güçlerimizden halka karşı silah doğrultmasına yönelik eylemleri söz konusu idi. Ama tabii Türkiye devleti büyük bir devlet, halkına karşı hiç bir zaman silah sıkan bir devlet olmadı, bundan sonra da olmayacak. Her zaman orada yaşayan insanlarla, terör örgütünü ayırmaya çalıştık. Onlarla ilgili inşallah meclis açılır açılmaz, dokunulmazlıklarının kaldırılması ve yargı önüne çıkarılması söz konusu olacak. Devlet geleneği olan bir milletiz. İnşallah bu işlerin üstesinden geleceğiz."


“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı