?HUZURLU BELEDİYE HUZURLU ŞEHİR?

?HUZURLU BELEDİYE HUZURLU ŞEHİR?

BEM-BİR SEN GENEL BAŞKANI TURBAY, BAŞKAN ÇELİK´İ ZİYARET ETTİ

Memur Sen Konfederasyonu´na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Turbay, Kayseri´de tarihe not düşülecek derecede önemli çalışmalar yapıldığını belirtti. Başkan Mustafa Çelik ise, Büyükşehir´deki huzurun şehirdeki huzur ortamına katkı sağladığını söyledi.

Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay´ın ziyaretine Bem-Bir Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş da katıldı. Kayseri´de tarihe not düşecek derecede ve değerde çalışmalar yapıldığını dile getiren Mürsel Turbay, bu çalışmalardan dolayı Başkan Çelik´i tebrik etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nde bir ekip anlayışı içinde çalışıldığını ifade eden Turbay, ?Kayseri´de Avrupa´nın birçok şehrinden daha güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Kayserimiz huzur kenti diyebileceğimiz şehirlerden ilk sıralarda yer alan bir şehirdir. Bu güzel şehrimize hizmet etmek çalışanlarımız için de yöneticilerimiz için de bir onurdur? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Kayseri´nin planlı gelişme kültürü olan ve düzgün gelişen bir şehir olduğunu belirtti. Bu kültürün beraberinde huzuru getirdiğini ifade eden Başkan Çelik, ?Sakin bir hayat ve huzurlu bir kentimiz var. Bunun ana kaynağı da huzurlu bir belediyemizin olması. İş barışı ile ilgili kitap yazsanız Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ndeki huzuru örnek gösterirsiniz. Gerek memur, gerekse işçi arkadaşlarımızın hak ettikleri ücretin zamanında verilmesi, elde edecekleri haklar ve çalışma ortamlarının iyileştirilmesine önem veriyoruz. Buradaki huzurlu çalışma şehrimizdeki huzuru de beraberinde getiriyor. Rabbim ağzımızın tadını bozdurmasın. Türkiye´ye örnek olacak çalışmaları yaptığımız gibi yine Türkiye´ye örnek bir çalışma ortamı sağlamaktan mutluyuz? diye konuştu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı