HUZUR ÇINARI, HUZUR DAĞITIYOR

HUZUR ÇINARI, HUZUR DAĞITIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.  bünyesinde faaliyet gösteren ve topluma dokunan faaliyetler ile aileye yönelik danışmanlık ve rehberlik hizmeti veren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, bugüne kadar 350 bini aşkın vatandaşa ulaştı.

2009 yılında faaliyetlerine başlayan ve aile kurumunu merkezine alan hizmetlerinde, eşler arası iletişim, aile içi iletişim eksikliği, aile müdahalesi, kuşak çatışmaları, çocuk problemleri ergenlik problemleri, kişisel problemler, psikiyatrik rahatsızlıklar, özgüven eksikliği, öfke kontrolü, sınav kaygısı ve meslek seçimi gibi konularda gizlilik esasına dayalı olarak psikolojik destek veren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, 10 uzman, aile danışmanı ve psikolojik danışman ile tüm KAYMEK tesislerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından vatandaşlara verilen psikolojik rehberlik ve danışmanlık hizmetini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan hiçbir ücret talep edilmeksizin verilen psikolojik rehberlik ve danışmanlık hizmeti sayesinde ihtiyaç duyan herkes merkezden yararlanabiliyor.

2020 yılında başlayan pandemi süreci ile faaliyet alanlarını dijital platformlara taşıyan Huzur Çınarı, gerek sosyal medyadan gerekse canlı TV programlarıyla farkındalık eğitimlerine kesintisiz bir şekilde devam etti. Alanında uzman konukların ağırlandığı programlarda verilen eğitimler ile yaklaşık 100 bin izlenmeye ulaşılırken, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi aracılığı ile bugüne kadar ulaşılan birey sayısı 351 bin 969 oldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ