HUZUR ÇINARI, ŞİDDETE "HAYIR" DEDİ

HUZUR ÇINARI, ŞİDDETE

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Huzur Çınarı

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Huzur Çınarı kadına şiddete dikkat çekmek amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Şehir Tiyatrosu´nda yapılan etkinlikte şiddetin farklı yüzlerini gösteren ´3. Sayfa Kadın Hikayeleri´ adlı oyun sahnelendi.
Uluslararası Kadına Şiddetle Mücadele kapsamında Huzur Çınarı tarafından Şehir Tiyatrosu´nda yapılan etkinliği Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve çok sayıda izleyici takip etti.
Tiyatro öncesi bir konuşma yapan Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi Müdürü Serkan Kaya, yaptıkları çalışmalara destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik´e teşekkür etti. Kaya, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi olarak amaçlarının sadece kadına şiddete değil; insana, hatta bütün mahlukata yönelik şiddetle ilgili farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. Kaya, "Herkese ve her türlü şiddete hayır diyoruz" şeklinde konuştu.
Kadına Şiddetle Mücadele kapsamında daha sonra ´3. Sayfadan Kadın Hikayeleri´ adlı oyun sahnelendi. Samsun Düşevi Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen oyunda Töre, Laz Kızı, Ana, Mahur Beste, Mahkum Kadın ve Gerdek başlıklarıyla kadına yönelik şiddete vurgu yapıldı.
Oyunun ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik oyunculara çiçek verdi. Düşevi Tiyatrosu Oyuncuları da böyle bir günde davet edildikleri için Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ederek İkbal Çelik´e kadına şiddeti simgeleyen bir plaket takdim ettiler.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor