HURMA KAYSERİ´Yİ Mİ DÖNÜYOR

HURMA KAYSERİ´Yİ Mİ DÖNÜYOR

HURMA, TRABZONSPOR´DAKİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Kayserispor´un eski Genel Menajeri Süleyman Hurma, Trabzonspor´da tutunamadı. Hurma´nın Kayserispor Kulüp Başkanlığına yeniden seçilen Recep Mamur´un isteği üzere yeniden Sarı-Kırmızılı Kulübe döneceği iddia edildi.

Kayserispor´un ve Türk futbolunun en çok tartışılan isimlerinden birisi haline gelen Süleyman Hurma, sezon başında anlaştığı Trabzonspor´dan lig başlamadan istifa etti. 

Trabzonspor´da göreve başlar başlamaz önce teknik adam Ersun Yanal ile gerginlik yaşayan daha sonra ise bu teknik adamın istifasına kadar giden bir sürece imza atan Süleyman Hurma, takım içinde bir çok gerginliğinde baş müsebbibi haline geldi. Son olarak Trabzonspor´un milli kalecisi Onur Kıvrak ile tartışan Hurma´nın iddiaya göre ´yürüyüşünü beğenmediği´ Onur Kıvrak´ı kadro dışı bırakması ipleri kopardı. Hurma´nın bu kararı alması ve Şota Arvaladze´nin de duruma sessiz kalmasının ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Hurma´yla tartışmalı bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin ardından Süleyman Hurma ani bir kararla daha 2 ay önce başladığı görevinden istifa etti. 

Süleyman Hurma´nın daha önce ismi sık sık Kasımpaşaspor ile anılırken, kimileri ise Süleyman Hurma´nın Kayserispor Kulüp Başkanlığına yeniden seçilen Recep Mamur´un isteği ile Sarı-Kırmızılı takıma döneceği  iddia ediliyor.



Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi