HİZMETTE BÜTÜNLÜK SAĞLAMAK İSTİYOR

HİZMETTE BÜTÜNLÜK SAĞLAMAK İSTİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mahalle muhtarları ile düzenli olarak toplantı düzenleyerek mahalleye yapılacak olan yatırım ve hizmet planlarını hem değerlendiriyor hem de eksiklikleri tespit ettiklerini vurguladı…

Her mahallenin  bölgesel ve coğrafi yapısının farklı olmasından dolayı bölge mahalle muhtarlar toplantısı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Bazı bölgelerin bağ ve sayfiye alanı, çok katlı binalar ve kentsel dönüşüm bulunduğunu buna en iyi örneğin de şehrin merkezinde kalan ve şehir mezarlığı çevresindeki mahalleler olduğunu belirtti.

Alt yapı ve sosyal tesislerinde birlik ve ortak kullanım sağlamak açısından birbirine yakın mahalleler muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Dr. Memduh Büyükkılıç, bölgedeki sulama kanalları ile ilgili olarak şunları kaydetti…   "Melikgazi Belediyesi Mahallelerde hizmet bütünlüğü ve kalitesi ve etkenliğini artırmak için bölgesel mahalle muhtarlar toplantısı gerçekleştiriyoruz. Böylece mahalli ihtiyaç ve dilekleri daha kısa sürede değerlendirerek sonuçlandırıyoruz. Bölgesel muhtarlar toplantısında konular dağılmıyor ve kısa sürede sonuç alınıyor. Genel Muhtarlar toplantısında ise bölgesel sorunlar ele alınamıyor.  Bugün Yeniköy Sosyal ve Spor Tesislerinde bölge muhtarları ile bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulunduk. Esentepe, Altınoluk, Osman Kavuncu, Aydınlıkevler, Hürriyet, Yeniköy, Çorakçılar, İnecik, Eğrubucak, Kazımkarabekir ve Küçükmustafa Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerde eksiklikleri tespit ettik. Aynı hizmet türü, bütünlüğü ve birbirini tamamlayan mahallelerde toplantı yapmak belediye de etkin ve verimli hizmet sunulmasına yardımcı olmaktadır."



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı