HES KABLO KAYSERİSPOR’DA ‘VEFA PAKETİ’ SATIŞTA

HES KABLO KAYSERİSPOR’DA ‘VEFA PAKETİ’ SATIŞTA

TOKGÖZ, ‘İŞ ADAMLARIMIZ PAKETİ ALMAYA BAŞLADILAR’

HES Kablo Kayserispor’da gelir getirmesi için yapılan çalışmalardan biri daha hayata geçti. Yönetimin hazırlattığı ve adına ‘Vefa Paketi’ dedikleri paketler sayesinde kulübün gelir elde etmesi amaçlanıyor.

Süper Lig’de mücadele veren HES Kablo Kayserispor’da Yönetim Kurulu, kulübe ekonomik katkı sağlaması adına hazırladığı ‘Vefa Paketi’ni satışa sundu. Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz’ün bizzat ilgilendiği Kayserispor Vefa Paketi, sanayici ve işadamlarının desteğine sunuldu.

Konu ile alakalı bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz desteğin iki günlük süreçte birçok kesime duyurulduğunu ve çalışmaların başladığını belirterek, “Her kesimin bu pakete destek vermesini bekliyoruz. Kayserispor’un borcunu bitirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Bu şehir bizim, bu takım hepimizin. Tüm Kayserililerin ve Kayserispor sevdalılarının desteğini bekliyoruz. Paket içindekiler sembolik olsa da bu sayede en azından kulübümüzün menfaatine bir gelir elde edilmiş oluyor. İki günlük süreçte 100 Bin TL’den fazla gelir elde edilmiş oldu” dedi.

Basın Sözcüsü Tokgöz, kampanyanın ilk gününde işadamı ve Kayserispor eski yöneticisi Hacı Ömer Okuducu’ya, işadamı Gültekin Soydan’a, işadamı Bekir Tuğrul’a ve Ahmet Kürtüncü’ye Kayserispor Vefa paketi verdiklerini açıkladı. İşadamları vefa paketinden birer adet alırken, Kayserispor eski yöneticisi Hacı Ömer Okuducu ise iki adet alarak destek verdi.

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, içerisinde bir adet izohips Kayserispor forması, 3 adet atkı, 1 adet çocuk forması, 5 adet maske ve 1 adet rozet olan Kayserispor Vefa Paketi için sanayici ve işadamlarına destek çağrısını bir kez daha yeniledi.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu