HER BAŞARIYA BİR ÖDÜL PROJESİ

HER BAŞARIYA BİR ÖDÜL PROJESİ

ÖDÜL TÖRENİ

Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ?Her Başarıya Bir Ödül Projesi Ödül Töreni? Hacılar Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Ulusal, İl ve İlçe çapında kültürel, sosyal ve sportif alanlarda yapılan yarışmalarda dereceye giren 292 öğrencinin ödüllendirildiği programa yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programa Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürü Remzi Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, İl milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Ulusoy, Recep Çıkıt, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Hacılar Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Herdem, Hacılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hüseyin GÜRDOĞAN, Hayırsever işadamları, Daire müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ile İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Ödül Töreni, öğrenciler tarafından hazırlanan folklor ve müzik dinletisi ile devam etti.
Bu yıl 292 öğrencinin ödül kazandığını belirten İlçe milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, yaptığı konuşmada 2015 yılında 5 öğrenci ulusal düzeyde, 47 öğrenci de il düzeyinde 240 öğrenci de ilçe düzeyinde başarı gösterdiğini söyledi.
Daha sonra kürsüye gelen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar?ın bir çok alanda birinci olduğuna değinerek sözlerine şöyle devam etti ?İlk beş yüz firma içerisinde 7 Hacılarlı firmamız var, diğer alanlarda da bir çok birinciliklerimiz bulunuyor, eğitimde de yakaladığımız bu başarı düzeyini katlayarak devam ettirmemiz gerektiğine inanıyorum. Dedi
Hacılar kaymakamı Yasin Tikdağ?da yaptığı konuşmada ?Bizden önce yapılan çalışmalarla çok önemli bir başarı düzeyi yakalanmış, bize düşen de bu başarı düzeyini iyi bir koordinasyonla devam ettirmektir? dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Ulusal, İl ve İlçe çapında yapılan kültürel, sosyal ve sportif alanlarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler hediyeler ile ödüllendirildi.



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye