"Her Projeyi Yapacak Gücümüz Var"

Bir süre önce genel kurulunu yapan Kent Konseyi`nin yeni yürütme kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti. Ziyarette Kayseri`nin coğrafi bazı dezavantajlarına rağmen gelişmeye devam ettiğini ifade eden Başkan Özhaseki, "Ş

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu ve Yürütme Kurulu Üyelerinin ziyaretinde, Anadolu`da birçok medeniyete başkentlik yapmış önemli vilayetlerin dahi gerilediğini; ancak Kayseri`nin gelişmesini sürdürdüğünü söyledi. Anadolu`daki bir şehrin avantajı olmadan ayakta kalmasının çok zor olduğunu dile getiren Başkan Özhaseki, "Bizim ne sınır avantajımız var, ne deniz avantajımız var, ne iklim avantajımız var. Anadolu`nun tam ortasındayız; ama çok şükür işler iyiye gidiyor. Bu kadar dezavantajlı ortama rağmen işlerin iyiye gitmesinin nedeni herhalde burada yaşayan insanlarımız" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu ise Başkan Özhaseki`nin şehrin şansı olduğunu belirtti ve gelişmede vizyon ve misyonun da önemli olduğunu kaydetti. Kent Konseyinin seçimlerini yaptığını ve yürütme kurulunun ilk toplantısını gerçekleştirdiğini dile getiren Mahiroğlu, önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi ve destek istedi.

Başkan Özhaseki de Kent Konseyi`nden yeni fikirler ve yeni projeler beklediklerini ifade ederek "Kayseri`nin yararına olan her projeyi hayata geçirmeye gücümüz var" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki daha sonra Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara ve DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun`u kabul etti. Başkan Özhaseki bölge müdürleri ile bir süre sohbet etti ve Kayseri`deki bazı projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bir süre önce 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı`na atanan Tuğgeneral Cemal Akyıldız da Başkan Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti. Tuğgeneral Akyıldız, Başkan Özhaseki`ye 12. Üssü simgeleyen bir plaket verdi.



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı