HEDEFTE KARTAL VAR!

HEDEFTE KARTAL VAR!

Bank Asya 1. Ligi üçüncü haftasında deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor’da moraller yerinde. Kulüp tesislerinde antrenmanların başladığını belirten Mavi-siyahlıların Kulüp Asbaşkanı Nurettin Arslan, “Kartalspor kar

Ligde ilk iki haftayı birer puan ile tamamlayan Kayseri Erciyesspor’da rota Kartalspor karşılaşmasına çevrildi. Pazar günü deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesi konuşan Mavi-siyahlı kulübün Asbaşkanı Nurettin Arslan, takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek “Yenilmeden 3.haftaya geldik. 3. haftadan ise 3 puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

ARSLAN “MORALLER TAZELENDİ”

 

Takımda morallerin yerinde olduğunu belirten Asbaşkan Arslan, “Sezon başında yenilmememiz bize moral kazandırdı. Ancak iki maçta 2 puan toplayabildik. Kartalspor deplasmanında 3 tam puan alarak sahadan ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolcular ve teknik heyet 3 puan parolası ile çalışmalarına devam ediyor” dedi.

 

Deplasman yolculuğunun Cumartesi öğlen saatlerinde başlayacağını belirten Arslan, “Hafta sonuna kadar kulüp tesislerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Deplasman yolculuğu ise Cumartesi günü olacak. Aynı gün akşam saatlerinde maçın oynanacağı şehre varıp akşam idmanı gerçekleştireceğiz ve ardından Pazar gününü bekleyeceğiz. Takımda eksik ya da sakat futbolcunun bulunmaması bizleri sevindiren başka bir konudur. Tam kadro olarak Kartal karşısına çıkacağız. Yönetim kurulu olarak deplasman müsabakasında takımımızı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayacağız” açıklamasında bulundu.

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’