HEDEFTE ANKARAGÜCÜ VAR

HEDEFTE ANKARAGÜCÜ VAR

SARI-KIRMIZILI EKİP, GALİP GELMENİN HESAPLARINI YAPIYOR

Süper Lig’in 25.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Ankaragücü’nü konuk edecek. Hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte tek hedef karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Süper Lig’de heyecan, 25.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 25.hafta karşılaşmaları, 12-13-14-15 Şubat’ta oynanacak. HES Kablo Kayserispor, 25.hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

Salı günü Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan HES Kablo Kayserispor, Çarşamba günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Dan Petrescu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas ve dar alanda çift kale maç ile antrenman sona erdi. Kaleciler, kaleci antrenörümüz Ivko Gançev yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda oyuncuları hırslı ve istekli görüntüleri de dikkatlerden kaçmadı. Sarı-kırmızılı ekip, ligin ilk yarısında olduğu gibi Ankaragücü’nü mağlup ederek moral depolamak istiyor. Antrenman öncesi oyuncuları kısa bir toplantı yapan teknik direktör Dan Petrescu, ‘İyi ve mücadeleci oyunumuzu Ankaragücü karşılaşmasında da sürdürmeliyiz. Bu başarırsak Ankaragücü karşılaşmasını kazanırız. Benim sizlere olan güvenim tam’ dedi.

HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması, 13 Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 13:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak