HAZIRLIK MAÇINDAN BERABERLİK ÇIKTI

HAZIRLIK MAÇINDAN BERABERLİK ÇIKTI

K.ERCİYESSPOR 2-2 K.ŞEKERSPOR

?KOORDİNASYONU YÜKSELTMEMİZ GEREKİYOR?
PTT 1. Lig temsilcisi Kayseri Erciyesspor, Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçının ardından Alanyaspor maçı hazırlıkları kapsamında BAL (Bölgesel Amatör Lig) takımı Kayseri Şekerspor ile de hazırlık maçı gerçekleştirdi. Mavi-siyahlı takımın kulüp tesislerinde gerçekleştirilen hazırlık maçı 2-2 beraberlikle tamamlandı.
Kayseri Erciyesspor, Alanya deplasmanının hazırlıkları çerçevesinde kulüp tesislerinde Kayseri Şekerspor ile hazırlık maçı yaptı.
Geçtiğimiz hafta resmi maç olmaması nedeniyle Süper Lig temsilcisi Kayserispor ile hazırlık maçı yapan Kayseri Erciyesspor, bu kez Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Kayseri Şekerspor ile karşılaştı. Kadroda bulunan tüm oyunculara şans veren Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, Şekerspor karşısında sergilenen performanstan memnun olmazken, Alanyaspor deplasmanı öncesi futbolcularını son kez sahada görmüş oldu. Hazırlanan raporlar ile de Alanyaspor kafilesinde yer alacak oyuncular belirlendi.
Yeni oyuncuların takıma daha çok adapte olması gerektiğini savunan Demirözü, ?Ligin başı olmasına rağmen daha çok çalışmamız gerekiyor. 1, 2, 3 ve 4.hafta derken bir de bakmışsınız lig bitmek üzere. Hedeflerden kopmamak adına daha sıkı çalışmaları ve daha çok takım halinde müsabaka gerçekleştirmeliyiz. Bu açıdan Kayserimizde liglerde yer alan takım sayısı diğer illere göre daha fazla. Bunu da en güzel şekilde değerlendirip bol bol ve vakit buldukça hazırlık maçları yapacağız. Şekerspor karşısında sergilenen oyun sonunda sahadan 2-2´lik skor ile ayrıldık. Tabi bu tip hazırlık maçlarında skordan ziyade oyuncuların performansı önemli. İdeal 11 yerine kadromuzdaki tüm oyuncular sahaya çıktı. Birçoğu da ilk kez arkadaşları ile sahada yer aldı. Koordinasyonu yükselttiğimiz zaman daha iyi olacağız? diye konuştu. (spor servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti