"HAZİRAN SEÇİMİ MHP`NİN SEÇİMİ OLACAKTIR"

"8 Şubat Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan kongresini yapacağız" diyen Başkan Eke, " Bugüne kadar yapılan fizibilite çalışmaları ve istişareler ve görüşmeler sonucu Baki Ersoy ile il başkanlığı noktasında bir konsorsiyum oluştu. Dolayısıyla

"Dolayısıyla önümüzdeki 7 Haziran 2015 genel seçimlerini ülke tablosu göz önüne alındığında ne kadar vahim bir tablo olduğunu düşünürsek asıl olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara gelmesidir. Bu anlamda bize herhangi bir görev düşerse biz o görevi layıkıyla yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Müracaat edeceğiz. Takdir Genel Başkanımızındır. Biz şuan 13 yıldır genel iktidarın gücüyle mücadele ediyoruz. 21 yıldır da yerel iktidarla mücadele ediyoruz. Bu 21 yıllık periyot burada bizim karşımızda devasa bir güç oluşturdu.

Ülke göz önüne alındığında yereldeki bu güç dengesi genel siyasetle karşı karşıya kalacaktır. Ülke, vatan, devlet, bayrak olmazsa, ezan susarsa ülke bölünürse yerel iktidarın hiçbir esprisi kalmaz. Dolayısıyla bizim vatanın bölünme noktasındaki kaygı ve sıkıntılarımız 7 Haziran seçimleriyle son analizini yapacaktır. Suriye ortadadır. Bölünmüştür ve oradaki insanların can, mal ve ırzı tehlikededir. Türkiye`nin böyle bir duruma gitmemesi için MHP yarım asırdır mücadele etmektedir. Var olma sebebimiz ülkenin bölünmez bütünlüğüdür. Başka bir kaygımız da yoktur. 7 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Kayseri’ye hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim MHP’nin seçimi olacaktır. Büyük Türk milleti MHP’ye oy verecektir. İktidara inşallah 8 Haziran günü uyanacağız."



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı