HAYVANLARI ELİYLE BESLEDİ

HAYVANLARI ELİYLE BESLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Hayvanları Koruma Derneği üyeleriyle birlikte Harikalar Diyarı bünyesindeki Hayvanat Bahçesi`ni gezdi. Atı ve zürafayı elleriyle besleyen Başkan Özhaseki, Hayvanat Bahçesi`ni gezen ziyaretçilerle de soh

Seçim çalışmaları nedeniyle Kayseri`yi ilçe ilçe gezen ve her gün bir dizi toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, dün farklı bir gün yaşadı. Kayseri Hayvanları Koruma Derneği üyeleriyle birlikte Hayvanat Bahçesi`ni gezen Başkan Özhaseki, Zambak ve Zeybek isimli zürafaları elleriyle besledi. Yanına Hayvanat Bahçesini gezen çocukları da alarak bir süre zürafaları izleyen Başkan Özhaseki, diğer hayvan barınaklarını da gezdi ve Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Koordinatörü Ali Üstünel`den Hayvanat Bahçesi ile ilgili bilgiler aldı.

Hayvanat Bahçesi içindeki at binme alanına da giden Başkan Özhaseki, özellikle Siyah İnci adlı at ile yakından ilgilendi ve onu da eliyle besledi. Hayvanat Bahçesi`ni gezen vatandaşlardan büyük ilgi gören ve fotoğraf çekimi yaptıran Başkan Özhaseki, "Allah hizmetlerinizden dolayı razı olsun. Yaptıklarınızı takdirle karşılıyoruz" şeklinde sözlerle karşılaşırken yaşlı bir teyze de her namazda Başkan Özhaseki için dua ettiğini söyledi.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi