HAYRİYE VE ZEHRA AVRUPA KUPASI’NA HAZIR

HAYRİYE VE ZEHRA AVRUPA KUPASI’NA HAZIR

MÜSABAKALAR 8-11 NİSAN’DA ANTALYA’DA YAPILACAK

Milli kick boksçular Hayriye Türksoy Hançer ve Zehra Yılmaz, 08-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası hazırlıklarını tamamladı.

6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası, 08-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak. Şampiyonaya katılacak milli sporcular Hayriye Türksoy Hançer ve Zehra Yılmaz hazırlıklarını tamamladı.

3 aydır hazırlıklarını sürdüren genç sporcular milli takım antrenörü Esat Kaya yönetiminde halterle güçlendirme ve masa tenisi ile refleks-koordinasyon çalışması yaptı. Sporculardan Hayriye Türksoy Hançer'in kariyerinde 1 dünya şampiyonluğu, 1 dünya ikinciliği, 1 Avrupa Kupası birinciliği, 1 dünya üçüncülüğü, 4 kick boks Avrupa Kupası şampiyonluğu ve 1 wushu Balkan şampiyonluğu bulunuyor. Zehra Yılmaz ise Avrupa Kupası’nda ve Uluslararası Kickboks Şampiyonası’nda ikincilik elde etti.

Gerçekleştirilen son antrenman öncesin açıklamalarda bulunan Hayriye Türksoy Hançer, şöyle dedi: “Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Her ne kadar pandemi etkilese de yıl boyunca çalışmaya devam ettik. Sabahları kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları, akşamları ise stil çalışmaları yaptık. Avrupa Kupası müsabakalarına hazırım. Her turnuvada da olduğu gibi şampiyon olmak için gideceğim. Kürsüye çıkacağım ve bayrağımızı dalgalandıracağım. Müsabakaları için Çarşamba günü yola çıkacağız.”

Bir diğer milli sporcu Zehra Yılmaz ise şunları söyledi: “Pandemi süreci nedeniyle 1 yıla yakındır tam anlamıyla çalışamıyoruz. Biz, maçımızın olduğunu 3-4 ay kala öğrendik. Yeniden çalışmalara başlamak bizleri zorladı. 3-4 aydır, yoğun tempo ile çalışma yapıyoruz. Çalışmalarımızın sonunda hazır hale geldik. Çarşamba günü Avrupa Kupası için yola çıkacağız. Avrupa Kupası’nda şampiyonlukla dönmek istiyorum.”

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti