HAYIRSEVERLİĞİNİ GÖSTERDİ

HAYIRSEVERLİĞİNİ GÖSTERDİ

Eğitime yüzde yüz destek kampanyası dahilinde Hayırsever Ali Atilla Korkmaz tarafından Yunus Emre İlköğretim Okuluna 4 derslik yapılacak.

Korkmaz Grup İnşaat Mad. San. Tic. Ltd. Şti. Ali Atilla Korkmaz tarafından Kocasinan İlçesi Yunus Emre İlköğretim Okuluna 4 ek derslik yaptırılması için Kayseri Valiliği'nde protokol imzalandı. Protokole Vali Mevlüt Bilici, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ve hayırseverler katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Vali Mevlüt Bilici, ülkelerin geleceğini tayin edenlerin o ülkelerin nitelikli insanları olduğunu, dolayısıyla eğitimin önemli olduğunu söyledi. Bilici, “Bir milletin inançlı, sağlam karakterli, bilgili ve birikimli gençliği varsa o millet yaşayacak demektir. Bu ilim ve irfan yuvalarında yetişecek gençlerimiz geleceğimize yön vereceklerdir. Hayırseverimiz tarafından yaptırılacak bu okullar adeta “Hayırda yarışanlar” diye ifade ettiğimiz halkalara bir halka daha eklenmiştir. Bu vesileyle bu güzel örneğin devam etmesini istiyor, tüm hayırseverlerimizi üstlendikleri bu özverili çalışmalardan dolayı kutluyor, siz hayırseverimize hemşerilerin adına teşekkür ediyorum .” dedi.

Söz konusu dersliklerin inşaatının 2012 yılı başında tamamlanması ve inşaat bittiğinde Mustafa Emeklioğlu İlköğretim Okulu ismi verilmesi kararlaştırıldı.



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler