HAYALLER GERÇEK OLDU

HAYALLER GERÇEK OLDU

ÇOCUKLARINI KUCAKLARINA ALDILAR?

 

Kocasinan Kaymakamlığınca iki yıl önce başlatılan ve çocuk sahibi olamayan ailelerin tüp bebek dahil tüm tedavi masraflarının karşılanarak çok sahibi olmalarına destek olmayı amaçlayan ?Hayaller Gerçekleşiyor Projesi´ kapsamında 5 ailenin hayali gerçekleşti. Proje sayesinde çocuklarını kucaklarına alan ailelerin mutluluğu perçinlenirken, 3 ailenin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi?
Kocasinan Kaymakamlığınca iki yıl önce başlatılan ve çocuk sahibi olamayan ailelerin tüp bebek dahil tüm tedavi masraflarının karşılanarak çok sahibi olmalarına destek olmayı amaçlayan ?Hayaller Gerçekleşiyor Projesi´ kapsamında 5 aile hayallerini gerçekleştirip çocuklarını kucaklarına alırken projenin akıbeti ile ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Kocasinan Kaymakamı Ali CANDAN ? Projemizin ikinci yılına girdik. Şu anda 3 ailemizin tedavisi devam etmekte 9 ailemizin tedavisi tamamlandı. Tedavisi tamamlanan çiftlerimizin 5 tanesinden olumlu sonuç aldık. Şu an iki ailemiz çocuklarını kucaklarına aldılar. Olumlu sonuç alınan 3 çiftimizin de yakın zamanda çocuk hasreti bitecek. Burada biz de ailelerimizin hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kocasinan İlçesinde yaşayan maddi durumu olmadığı için tedavilerini yaptıramayan ailelerimizin Kaymakamlığa başvurmalarını istiyoruz. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra şartlarımızı taşıyan ailelerimiz Erciyes Üniversitesinde tüp bebek dahil tüm masrafları Kaymakamlığımızca karşılanarak tedavi ettirilmektedir? ifadesini kullandı?
Kaymakam Candan Erciyes Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde görev yapan başta Yrd.Doç.Dr Semih Zeki Uludağ olmak üzere tüm ekibine de özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunarak sözlerini noktaladı?



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı