HAYALDİ, GERÇEK OLDU. 464 KİŞİ ARTIK EV SAHİBİ...

HAYALDİ, GERÇEK OLDU. 464 KİŞİ  ARTIK EV SAHİBİ...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TOKİ tarafından Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu için yaptırılan konutların kura çekim törenine katıldı. Hemşehrileri için kura çeken Bakanlar yıllar sonra ev sahibi

TOKİ tarafından Kayseri'de Sivaslı Dernekler Federasyonu için yaptırılan 464 konutun kura çekimi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kura çekimi konuşan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Kayseri'de ürettikleri konut sayısının 15 bine ulaşacağını açıkladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de 80 bin kadar Sivaslının bulunduğunu ifade ederek, "Burada civar illerden gelen çok sayıda insanımız, hemşehrimiz var. Biz daha çok gelmelerini istiyoruz. Kayseri bölgesinin merkezi oldu. Bu anlamda insanlarımızda akın ediyor. Daha çokSivaslı kardeşlerimizin şehrimize gelmesini isteriz. Birlik, dost, kardeşlik içinde yaşam sürüyoruz. İyi ki varsınız." dedi.
Konutların yapılmasına önayak olan Milletvekili İsmail Tamer konut üretiminde kendilerine destek olan bakanlara ve TOKİ yetkililerine teşekkür ederek, kura çekimi sonrasında konut sahibi olacaklara da yeni evlerinde "Güle güle otursunlar." temennisinde bulundu.
Bakan Taner Yıldız ise konuşmasında 4 yıl önce yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden Sivaslı BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu yad etti.
Konuşmaların ardından Bakan İsmet Yılmaz ile Taner Yıldız ve protokol üyeleriyle birlikte kura çekimi için birlikte kürsüye çıktı. İlk kurayı Bakan İsmet Yılmaz çekti. Yılmaz, kurada ismi çıkan vatandaşa mesken yeri için kura çekmesine yardımcı oldu. Bakan Yılmaz, konutların yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, evlerin herkese hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Yıllardır ev sahibi olmanın hayaliyle yaşayan vatandaşlarsa duygularını basın mensuplarıyla paylaştı.

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı