HAVAALANINA MASKE DESTEĞİ ASKON’DAN

HAVAALANINA MASKE DESTEĞİ ASKON’DAN

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) maske desteği çağrısına kayıtsız kalmayarak maske desteklerini devam ettiriyor

Covid-19 süresi her kurumu etkilemeye devam ediyor. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) maske desteği çağrısına kayıtsız kalmayarak maske desteklerini devam ettiriyor.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kayseri şubesi yönetim kurulu başkan yardımcısı İlker Barlı ve yönetim kurulu üyesi Abdülkadir Taşkın tarafından Devlet Hava Meydanları Kayseri müdürü Fatih Öztürk’e ziyaret yapılarak maske takdimi yapıldı. Başkan yardımcısı İlker Barlı yaptığı açıklamada, “Ülkemizdeki Covid-19 süresince başkanımız Ali Özcan Bey’in öncülüğünde teşkilatlanarak yardım faaliyetlerine giriştik. İlk etapta Kayserimizin kıymetli emniyet mensuplarını ziyaret etmiştik. Bugün ise maske ihtiyacı olduğunu bildiğimiz havaalanı çalışanlarımıza destek olmaya geldik. Onların sağlıkları ve faaliyetleri bizler için çok önemli. Her ne kadar hava taşımacılığı durma noktasında görünse de sağlık için havalanan uçaklarımız faaliyetlerine devam ediyor ve bu uçuşlar içerisinde birçok tehlike barındırıyor. Gerek ülkemize dönen vatandaşlarımız gerekse ambulans maksatlı çalışan hava araçları havaalanına iniyor. Burada alınan güvenlik önlemleri sayesinde ilimiz oluşabilecek sorunlardan kurtulmuş oluyor. Sayın müdürümüz maske desteği çağrısında bulunmuştu. Bizde bu çağrıya kulak verdik. Elimizden gelen bir desteği gösterdik. Bu özveriyi göstermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İlker Barlı, “Bu zorlu süreçte virüsün başladığı ilk günden beri desteğimizi esirgemediğimiz toplumun tüm kesimlerine, en çok virüsle iç içe olan, canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza ve güvenlik güçleri mensuplarımıza desteklerimizi sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Her şey içinde karşıtının en azından tohumunu barındırır: Kış yaza dönüşür; yukarıya çıkan her şey aşağıya inmek zorundadır. Bu süreçte karanlık görünse de elbette aydınlıklar gelecektir.” şeklinde konuştu.

Havaalanı İşletme Müdürü Fatih Öztürk ziyaretten memnuniyetini dile getirirken “Kayseri’de görevime iki ay önce başladım. Bu süreçte Covid-19 salgını ile mücadeleye giriştik. Havaalanı ilimize gelen vatandaşlarımızın ilk karşılama alanı. Burada alınacak güvenlik önlemleri Kayseri’nin sağlığı için önemlidir. Bizlere bu hususta destek veren ASKON yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ