KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi Müdürü Burhanettin Bacak: “Hayvanların rahat edebilmeleri için gereken her ihtiyacını yaz kış demeden gideriyoruz”
CEP TELEFONU İLE KONTROL ETTİĞİ ARACA DRİFT YAPTIRDI
12 YAŞINDAKİ PINAR, ŞEHİT EDİLEN 13 VATANDAŞ İÇİN KAR ÜZERİNE 'ÖNCE VATAN' YAZDI
Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki bal üreticileri, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle endişeli.
Yeşilhisar ilçesinde bal üreticisi olan Mustafa Öztürk, 2021 yılının ilk günlerinin yaşanmasına rağmen hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle endişeli olduklarını söyledi. Öztürk, "Biz gerekli bakım ve önlemleri alıyoruz. Mevsimsel olarak arı ölümleri fazlalaştı, arıların erken uyanması ile kış yiyecek stoklarını erittik. Devamlı takviye yapıyoruz ancak havaların sıcak gitmesi nedeniyle salkım olarak tabir ettiğimiz şekil bozuluyor" dedi.
Öztürk, "Yavru atma olayının olması bizleri sezonun ne kadar zorlu geçeceğine dair endişelendiriyor. İnşallah yağışlar gelir ve bu sıkıntı biter" ifadesinde bulundu.