HASTANE TADİLATINDA ÇIKAN YANGIN EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

HASTANE TADİLATINDA ÇIKAN YANGIN EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Erciyes Üniversitesi  Hematoloji ve Onkoloji servisinde tadilat sırasında çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi.   Çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 11 hasta ve 13 personel de kampüs içerisinde

ERÜ Kemal Dedeman Hematoloji ve Onkoloji Hastanesinde devam eden tadilat esnasında çıkan kıvılcım yangına neden oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 11 hasta ve 13 personel de kampüs içerisindeki diğer hastanelere sevk edilerek, tedavi altına alındı.

Yangın haberini alan Vali Şehmus Günaydın, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Kutay Taşdemir ile yangın alanında incelemelerde bulunarak, hastaları ziyaret etti.

 Yangına kısa sürede müdahale edildiğini ve araştırmaların devam ettiğini söyleyen Vali Günaydın, “Bugün sabah saatlerinde onkoloji servisimizde yapılan tadilat sırasında çıkan yangın sonucu 11 hastamız ve 13 personelimiz etkilendi. Yangına arkadaşlarımız çok kısa sürede müdahale ettiler ve söndürdüler ancak duman nedeni ile etkilenen hem hastalarımız var hem de personelimiz var. Şu anda tedavileri devam ediyor. Arkadaşlarımızın da konu ile ilgili araştırmaları devam ediyor. Tüm hastalarımıza ve personelimize geçmiş olsun diyoruz. Rektörümüz, başhekimimiz, il sağlık müdürümüz buradalar. Bütün birimlerimiz olayı yakından takip ediyor. Bütün hastalarımıza tekrar geçmiş olsun diyoruz” dedi.


Haber Kaynak : İHA

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti