HASAN ÇİLİNGİR KIZINI EVLENDİRDİ

HASAN ÇİLİNGİR KIZINI EVLENDİRDİ

SERVET İLE SERKAN'NİN MUTLU GÜNÜ

işadamı Hasan Çilingir'in kızı Servet, neşe içinde geçen düğün töreninde hayatını Serkan Hassu ile birleştirerek evliler kervanına katıldı... Bir ömür mutluluk için bir birlerine Evet”  diyen genç çiftin nikâhını Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç kıydı.

Haszade Düğün ve Balo Salonunda gerçekleşen düğün törenine, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya, gelin ve damadın yakınları ile davetliler iştirak etti.

Mutlu bir gelecek için hayatlarını birleştiren Servet ile Serkan davetlilerin alkışları arasında salona girdi. Genç çift, müziğin kıvrak ritmine ayak uydurup gönüllerince eğlendiler.

Sonrasında Hasan Çilingir'in kızı Servet ile Serkan Hassu ile hayatını birleştirerek, mutlu bir gelecek için imza atan genç çiftin  nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç kıydı. Gelin ve damadın nikâh şahitliklerini Ömer Çilingir, Demet Çilingir ve Behçet Çilingir ile Hamit Hassu, Kemal Hassu ile Ahmet Hassu yaptı. Büyükkılıç, Servet ve Serkan çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek nasihatlerde bulundu. Evlilik cüzdanını ise Ömer Çilingir, geline takdim etti.

Genç çifte nasihatte bulunan Büyükkılıç, Cenab-ı Allah'tan niyazımız hem sizlere hem de sizlere doğacak yavrulara hayırlı uzun ömürler versin. Gerek kendi aranızda gerekse aile aranızda sevgi bağları oluşsun. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmanın ardından Türk sanat musikisiyle davetliler unutulmaz bir gece yaşadı. Aydınlık bir gelecek için birbirlerine "Evet" diyen ve mutlulukları gözlerinden okunan çift'e biz de Kay-Grup ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor