HASAN ALİ BİLMECESİ SÜRÜYOR!

HASAN ALİ BİLMECESİ SÜRÜYOR!

Fenerbahçe'nin Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım ile anlaştığı iddiaları üzerine sarı-kırmızılı kulübün Genel Menajeri Süleyman Hurma açıklamada bulundu. Hurma haberleri bir kez daha yalanladı. Öte yandan kulübün resmi internet sitesinden de bu k

Fenerbahçe'nin, savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ın transferi için Kayserispor ile anlaştığı yolunda çıkan iddialara sarı-kırmızılı kulüpten sıcak bir açıklama geldi. Transfer görüşmeleri için yurtdışında bulunan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Hasan Ali Kaldırım'ın transferi için Fenerbahçe ile herhangi bir anlaşmanın bulunmadığını ve bu durumdan haberlerinin olmadığını dile getirdi.

 

HURMA “SAT-MA-YA-CA-ĞIZ”

 

Daha önce yaptığı açıklamalarda da Nordin Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım'ı kesinlikle bırakmayacaklarını ve takımda tutmak istediklerini dile getiren Hurma, daha önceki açıklamalarını destekleyerek, Hasan Ali Kaldırım'ın transferi için Fenerbahçe ile bir anlaşmanın olmadığını ifade etti.

 

Kayserispor'da bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a kadar yükselen Hasan Ali Kaldırım için Fenerbahçe'nin bir süredir girişimlerinin olduğu ve sarı-lacivertli kulübün 3 milyon avro karşılığında bu transferi sonlandıracağı kulislerde konuşuluyordu. Hasan Ali Kaldırım'ın Kayserispor ile olan sözleşmesi 2015 yılında sona eriyor.

 

Basında çıkan haberlerin ardından ise Kayserispor Kulübü, resmi internet sitesi aracılığı ile açıklamada bulundu. Sarı-kırmızılı kulüp açıklamasında, "Futbolcumuz Hasan Ali Kaldırım ile ilgili şu anda herhangi bir kulüple transfer anlaşması yapılmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadelerini kullanarak resmi kanaldan da haberi yalanlamış oldu. (spor servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti