HAMZAOĞLU, GÖZTEPE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

HAMZAOĞLU, GÖZTEPE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

“GÖZTEPE MAÇINI KAZANARAK İYİ BİR SONUÇLA BAŞLAYACAĞIZ”

HES Kablo Kayserispor’un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Göztepe’yi gözünü kestirdi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan tecrübeli hoca, ‘Göztepe maçını kazanarak iyi sonuçla başlamak istiyoruz’ dedi.

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle ara verilirken HES Kablo Kayserispor, yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Hamza Hamzaoğlu’nun Kayseri’ye gelişi ile birlikte Göztepe maçının çalışmalarına başlayan HES Kablo Kayserispor, hazırlıklarını Perşembe günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kar yağışı altında yapılan antrenman yoğun tempoya sahne oldu.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu, şöyle dedi: “İyi oyunculardan kurulu bir takımımız var. Çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Takım içerisindeki arkadaşlıkta güzel. Bazı eksiklerimiz var ve bunları tamamlamaya çalışacağız. Oyunumuzu daha iyiye götürmeye çalışacağız. Mücadelemizi daha üst seviyeye çekmye çalışacağız. İnşallah keyifyli ve güzel bir takım oluruz. Göztepe ile kendi sahamızda oynayacağız. Göztepe karşısında güzel bir oyun ve güzel bir mücadele ile iyi bir sonuçla başlamak istiyoruz. Biz, emin adımlarla yolumuzda yürüyeceğiz. Sadece maç kazanmak için değil, gelecek sezonlar içinde adımlarımızı atacağız. Biz, elimizden geleni yapacağız ve bununla birlikte doğru sonuçlar gelecektir.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’