HAMASETTEN ÇOK ÇEKTİK”

 HAMASETTEN ÇOK ÇEKTİK”

Özhaseki: Bu memleketin solculuğa sağcılığa değil hizmete ihtiyacı var

 

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki Pınarbaşı ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Konuşmasında bu milletin sağcılık ve solculuğa değil hizmete ihtiyacı olduğunu belirten Mehmet Özhaseki, muhalefetin söylemlerini hatırlatarak ülkenin hamasete ihtiyacı olmadığını söyledi. Özhaseki, MHP-DSP-ANAP koalisyonu sırasında Kayseri'ye yapmak istedikleri hizmetlerin nasıl engellendiğini de anlattı.  

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mitingde yaptığı konuşmada Kayseri'nin hızlı trene layık olduğunu söylediğini hatırlatarak aynı Devlet Bahçeli'nin geçmişte raylı sistem başta olmak üzere diğer hizmetleri nasıl engellediğini anlattı. Bugüne kadar ideolojik belediyecilik yapmadığını ve tek amacının Kayseri'ye hizmet etmek olduğunu dile getiren Özhaseki şöyle konuştu: Bizim sadece hizmete ihtiyacımız var. Kuru gürültü yapanlar, hamaset yapanlar var. Bu memleket zaten ne çektiyse hamasetten çekmedi mi? Kayseri meydanında 30 otobüsün devreye girmesi için bir tören yapıldı. 30 tane de raylı sistem aracı geliyor. Kayseri'ye MHP Genel Başkanı Devlet Bey geldiğinde miting meydanında hızlı trenle ilgili sözler söylemiş. MHP'nin koalisyonda iktidar olduğu dönemde MHP il Başkanı, MHP Milletvekili Hamdi Baktır ve Kayseri Valisi ile birlikte Devlet Bey'e gittik. Kayseri'ye raylı sistem yaptırmak istediğimi belirttim. Sizden para pul, hazine garantisi, kredi istemiyorum. Lütfen size bağlı birime emir verin, ihaleye çıkabilir desinler raylı sistem yaptıracağım dedim. Bir ay sonra yazı geldi, yaptıramazsın dediler. Hüsamettin Özkan vasıtasıyla Ecevit'e de gittim. Ona da söyledim. Hatta iki tarafa da şunu teklif ettim. Hüsamettin Bey'e raylı sistemin üzerine ‘Ecevit Raylı Sistemleri' diye yazdırayım dedim. Devlet Bey'e siz izin verin üzerine ‘Alpaslan Türkeş Raylı Sistemleri' yazdırayım, yeter ki izin verin dedim. Benim derdim particilik değil ki. Ben şehrime hizmet etmek istiyorum. Yok dediler. Yok, Yok, Yok. Şimdi hızlı treni Kayseri hak etti diyorlar, trafikten laf ediyorlar. Stat projesi ve diğer yatırımlarda da benzer engellemeyi yaptılar”

Türkiye'nin ideolojiye değil hizmete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Mehmet Özhaseki, Kime oy vereceğinizi siz bilirsiniz. Elinizi vicdanınıza koyar oyunuzu verirsiniz. Ama lütfen ‘Şu babamın partisi, ben ideolojik olarak şuradayım' demeyin. Valla ideolojiye ihtiyacımız yok. Hizmete ihtiyacımız var. Kim iş yapacaksa onun arkasında durun da güçlüce gittiğinde yine ondan iş isteyin. Bu benim komşumdu, bu benim hemşehrimdi, ben zaten 40 yıldır solcuyum yine bir solcuya veririm demeyin. Bu memleketin solculuğa sağcılığa ihtiyacı yok. Bu memleketin hizmete ihtiyacı var” diye konuştu

Pınarbaşı ilçesindeki toplantıya AK Parti Milletvekili Adayları Avşar Aslan ile Aydın Kalkan da katıldı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı