HALTER MİLLİ TAKIMI’NDA HEDEF, AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

HALTER MİLLİ TAKIMI’NDA HEDEF, AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

MİLLİ SPORCULAR, HAZIRLIKLARINI GSİM TESİSLERİ’NDE YAPIYOR

Halter Yıldızlar Avrupa Şampiyonası, Polonya’da yapılacak. Milli sporcular, hazırlık kampını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ferdi Sporlar Merkezi’nde sürdürüyor. Şampiyonaya ilişkin konuşan Antrenör Âdem Kala, “Hedefimiz, takım halinde Avrupa şampiyonu olmak” dedi.

Halter Yıldızlar Avrupa Şampiyonası, 20-28 Ağustos’ta Polonya’da yapılacak. Ülkemizde Türkiye şampiyonluğu elde eden sporcular, Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarını ilimizde sürdürüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ferdi Sporlar Merkezi’nde gerçekleştirilen antrenmanlar, antrenörler Âdem Kala, Mehmet Başol ve Yunus Emre Demirtaş gözetiminde yapılıyor. Milli takım, 10 sporcu ile Avrupa Şampiyonası’nda yer alacak. 1 Temmuz’dan bu yana sıkı bir çalışma içerisinde olan sporcuların tamamının derece elde etmesi bekleniyor. Milli sporcular, 18 Ağustos’a kadar çalışmalarını ilimizde sürdürecek.

Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Takım Antrenörü Âdem Kala, şöyle dedi: “1 Temmuz itibariyle Kayseri’ye antrenmanlar için geldik. Ülkemizin muhtelif illerinden Türkiye şampiyonluğu elde etmiş gençlerimiz, Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için kampa girdi. 18 Ağustos’a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu tarihten sonra Polonya yolculuğumuz başlayacak. Antrenman tempomuz yüksek. Sporcularımızdan şampiyonada madalya bekliyoruz. Takım halinde de Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı