HALK GÜNÜ" UYGULAMASINI BAŞLATTI

HALK GÜNÜ

Göreve geldiği günden itibaren farklı ve yenilikçi hizmet anlayışını hissettiren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, vatandaşların görüş, istek ve taleplerini dinlemek için "halk günü" uygulaması başlattı.

Vatandaşların istek ve taleplerini birebir almak için harekete geçen Başkan Palancıoğlu, her hafta çarşamba gününü "halk günü" olarak belirledi. İlki geçen hafta başlatılan uygulamada Başkan Palancıoğlu, Talaslı vatandaşları kapıda karşılayıp, yakından ilgilenerek sorunlarını dinliyor. Samimi ortamda gerçekleşen sohbetlerde Başkan Palancıoğlu, bir yandan not alıp diğer yandan ilgili birim müdürleriyle anında görüşerek talepleri karşılıyor.

Vatandaşların sıcak ve samimi hislerinden mutlu olduğunu belirten Başkan Palancıoğlu, "Toplumumuzun her kesiminin görüşlerini alıp, hizmet konularını tespit etmek amacıyla halk günü uygulamamızı başlatmış bulunuyoruz. Böylelikle hizmet çeşitliliği ile eksik kalan ve yapılması gereken işleri anında tespit edip, gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın sıcak kanlı yaklaşımı bizleri memnun ediyor. Biz halka hizmeti Hakk`a hizmet olarak benimseyerek çalışıyoruz. Bu noktada halisane gayret ediyoruz. Bilgi ve birikimlerimizi şehrimizin gelişmesi ve kalkınmasına en iyi şekilde aktarmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Başkan Palancıoğlu, "halk günü" uygulamasının yarın mesai saatleri içinde yapılacak ikinci günüyle devam edeceğini ifade ederek, vatandaşları belediyeye davet etti.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı