HAKEM BİR, ALANYA BEŞ ATTI

HAKEM BİR, ALANYA BEŞ ATTI

AYTEMİZ ALANYASPOR 5-1 H.K.KAYSERİSPOR

Süper Lig’in ikinci yarısı başladı. İkinci yarının ilk hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Alanyaspor’a konuk oldu. Karşılaşma Alanyaspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Ali Palabıyık, Serkan Olguncan ve Serkan Çimen hakem üçlüsü görev yaptı.

11. dakikada Hasan Hüseyin’in pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Mario Situm’un şutu yandan auta çıktı. 22. dakikada ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Mesanovic’in vuruşunda Marafona gole izin vermedi. 38. dakikada sağ kanattan Alanyasporlu Salih Uçan’ın ortasında Bakasetas’ın kafayla indirdiği topla buluşan Tzavellas meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu. 45. dakikada Zoran Kvrzic, Salih Uçan’a yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Alanyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

59. dakikada Papiss Cisse’nin ortasında defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Bakasetas’ın şutu filelere gitti ve skor 2-0 oldu.

62. dakikada sağ kanattan Efecan’ın pasında topla buluşan Siopis’in şutunda Papiss Cisse’nin önünde kaldı. Bu oyuncu da kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara yolladı ve skor 3-0 oldu. 84. dakikada sağ kanattan Djalma Campos’un pasında ceza sahası dışında topla buluşan Fernandes’in şık vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve skor 4-0 oldu. 87. dakikada Emre’nin sol kanattan kullandığı köşe atışında savunmadan seken topu önünde bulan Henrique meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımının mücadeledeki tek golünü atan isim oldu. 90+2. dakikada defansın hatasında araya giren Fernandes, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve skor 5-1 oldu. Mücadele başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, Alanya’dan 5-1 mağlup döndü.

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti