HAKEM ÇELMESİ DEVAM ETTİ

HAKEM ÇELMESİ DEVAM ETTİ

KAYSERİŞSPOR 1 - 1 BEŞİKTAŞ

Süper Lig´in 15. haftasında Kayserispor, Beşiktaş´ı konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmanın son 50 dakikasını 10 kişi tamamladı.

Kayserispor sahasında haftanın en kritik maçına imza attı. Sezonun 15.haftasında Beşiktaş´ı sahasında konuk eden Kayserispor, ilk yarıyı 1-1´lik eşitlikle tamamlarken, 90 dakika sonunda da aynı skor korundu ve taraflar sahadan 1´er puan ile ayrıldılar.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın 9.dakikasında defansın arkasına atılan uzun topla kaleci ile karşı karşıya kalan Cenk Tosun´un vuruşunda kaleci Lung iki hamlede topun sahibi oldu. 16.dakikada sol kanattan kaptığı topla ceza sahasına giren Quaresma müsait pozisyondaki Oğuzhan´a topu aktardı. Oğuzhan´ın bekletmeden vuruşunda top yandan auta gitti. 31.dakikada Kucher´in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Kaptan Umut Bulut, meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skoru takımı adına 1-0´a taşıdı. 45. dakikada Beşiktaş tarafından kazanılan penaltı atışını kullanan Cenk Tosun, kaleci Lung ile topu ayrı köşelere gönderdi ve skora 1-1´lik eşitlik getiren golü kaydetti. İlk yarı bu skor ile sonuçlandı ve taraflar devreye gollü eşitlikle girdiler.

İkinci ayrıda ise 49.dakikada Yaşar Kemal Uğurlu, Kayserispor´lu Lopes´e ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. 65.dakikada Babel´in ceza alanı dışından şutunu kaleci Lung kolaylıkla kontrol etti. 69.dakikada Güray, Beşiktaş kale çizgisine kadar indi. Çaprazdan yaptığı şutu, kaleci Fabricio´da kaldı. Maçın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, konuk ettiği Beşiktaş ile gollü berabere kalarak sahadan 1-1´lik skor ile ayrıldı. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti