HAİNLER BAYRAMI BİZE ZEHİR ETTİ

HAİNLER BAYRAMI BİZE ZEHİR ETTİ

HAKKARİ, GAZİANTEP VE ŞIRNAK’TA 22 ŞEHİT VERDİK. Bayramda Hakkari’de 3, Gaziantep’te 9, Şırnak’ta ise 10 şehit verdik.Terör örgütünün meclisteki uzantıları teröristlerle kucaklaştı. Şehit aileleri, Bakan Taner Yıldız, milletvekil

Bayramın ikinci günü AK Parti Kayseri il başkanlığındaki bayramlaşmaya katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “BDP takıyye yapmıştır, bundan sonra da yaptığı takıyyenin tersine bir hareket sergileyecektir” dedi.
AK Parti il binasındaki bayramlaşmaya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Milletvekilleri İsmaail Tamer, Yaşar Karayel, Pelin Gündeş Bakır ve Ahmet Öksüzkaya ile partililer katıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Birliğimiz ve beraberliğimiz zaman zaman testten geçirilir. Şimdi de bu dönemdeyiz. Şu ana kadar BDP, içinde barış adı geçen partinin yaptığı takıyyenin tersine bir hareket sergileyeceğinin itirafıdır. BDP ‘şu ana kadar takıyye yaptık artık bundan vazgeçtik itiraf ediyoruz’ demektir. Herhalde isimlerini değiştireceklerdir. O fotoğrafa uygun alt yazı yazacaklardır. PKK’nın aldığı ağır darbelerin infialidir. Şu anda kimse bahsetmiyor ama çok ciddi darbeler almıştır. Her zaman olduğu gibi morallerimizi yüksek tutmalıyız” dedi.
TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, “Sayın Aygün’ün kaçırılma olayı, terör örgütünün temsilcisi olduğunu iddia eden partinin foyaları ortaya çıktı. Yapılmak istenen, 10 yıllık iktidarımızda çözülen terörün her iki parti vasıtası ile terör örgütünün propagandasını yapmaya çalıştılar. Adında Barış ve Demokrasi olan partinin tüm yapmak istediği foyalar ortaya çıktı” ifadesinde bulundu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, “Bayramlar kardeşlerin kucaklaşmasıdır teröristlerle milletvekillerini kucaklaşması değil, milletvekilleri milleti temsil eder teröristleri değil. Meclis, milleti temsil edenlerin yeridir, teröristleri temsil edenlerin değil. Teröristleri temsil ediyorlarsa onlar da dağa çıksınlar” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, "Terör örgütü bir propaganda savaşına girdi. CHP’nin milletvekili de pikniğe gider gibi bazı teröristlerle zaman geçirmesi, dönüşünde de teröristlerden ‘Arkadaşlar’ diye bahsetmesi kabul edilemeyecek bir durumdur. Eli kanlı teröristler için ‘Arkadaşlar’ ifadesi doğru değildir. Sempati ile konuşmak CHP’li bir milletvekiline yakışmamaktadır. PKK propagandası yapmıştır. CHP bu sorunu kendi içinde çözecektir. Bazı milletvekilleri de bunu kabul edilemez buluyorlardır. Partilerine sahip çıkmalılar yoksa partileri BDP’nin çizgisine doğru gitmektedir. Bu açıktır. Partileri BDP’nin ve PKK’nın esareti altına girmiştir. CHP’nin Genel Başkanı Tuncelilidir. Milletvekili de Tuncelilidir. Bütün bu olanlardan CHP Genel Başkanı’nın da haberi vardır diye düşünüyorum, çünkü Kılıçdaroğlu’ndan habersiz bir adım atamaz. Şemdinli’deki olay da millete ihanettir. Türkiye’deki vatanperver savcıların bu olaya el koyacağına inanıyorum. Bu hareketi yapan kişilerin yeri meclis olmamalıdır” dedi.
AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, “Türkiye’nin huzurunu kaçırmak isteyen terör örgütünü ve ona yandaşlık edenleri kınıyorum. Türkiye bu terörün altında kalmayacak kadar güçlüdür” diye konuştu.

Kayseri ticaret odası yönetim kurulu üyeleri bayramın birinci gününde bir araya gelerek  bayramlaştılar. bayramlaşma da konuşan Ticaret odası Başkanı Mehmet Asaf Mehmet Beyoğlu terör yüzünden bayramları buruk kutluyoruz dedi.

Milliyetçi Hareket Partililer Parti İl Teşkilatında bir araya gelerek bayramlaştılar. Bayramlaşmada, İl Başkanı Mete Eke, BDP ve PKK buluşmasını değerlendirdi. Yaşanılan bu olay ile PKK lanetinin meclisteki temsilcilerini kim olduğunun ortaya çıktığını belli olduğunu söyledi.

 

Parti binası önünde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

Bayramlaşma öncesi bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Tüm Kayserililerin bayramını kutladı. BDP ve PKK buluşmasına da değinen Başkan Eke,”yaşanılan bu olay malumun tezahür etmesidir” dedi.

 

BDP ve PKK buluşmasına değinin Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’da PKK’nın siyası uzantısı olarak BDP’nin kendisini ortaya koyduğunu söyledi.

CHP İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri partililer, parti üyeleri ve vatandaşlar, il binasında bir araya geldi.
CHP İl başkanı Sadık Atila’nın sağlık nedeniyle katılmadığı bayramlaşmada, Başkan Yardımcısı Bülent Öcal yaptığı konuşmasında, “Bayramlar, milli ve manevi duygularımızın tazelendiği, dostluk ve kardeşliğimizin yaygınlaştığı, umutlarımızın yeşerdiği, sevinç ve coşkumuzun doruğa çıktığı müstesna günlerdir.
Bayramların ruhunda dargınlıklara, kavgalara son verilerek barışmak, kucaklaşmak vardır. Malumdur ki insanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil, barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanlar hayırla yad edilirler.
Ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Bayramda Hakkari’de 3, Gaziantep’te 9, Şırnak’ta ise 10 şehit verdik.Terör örgütünün

 

meclisteki uzantıları teröristlerle kucaklaştı. Şehit aileleri, Bakan Taner Yıldız, milletvekilleri,

 

siyasiler, STK temsilcileri ve tüm Kayserililer bu kucaklaşmaya lanet okudu.

 

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”