HAİNLER BİRKEZ DAHA ANAKARA´YI KANA BULADI

HAİNLER BİRKEZ DAHA ANAKARA´YI KANA BULADI

KAYSERİLİ AYŞEGÜL PÜRNEK´DE YAŞAMINI YİTİRDİ?

 

Terör kanlı yüzünü bu kez TBMM, Başbakanlık Merkez bina ve İçişleri Bakanlığı´na 200 metre uzaklıkta gösterdi. Askeri personeli taşıyan servis araçları kırmızı ışıkta beklediği sırada hızla aralarına dalan bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. Patlamayla birlikte araçlar alevler içinde kaldı. Patlamada 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı. Şehadet şerbeti içen Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu 27 personel arasında yer alan Kayserili Ayşegül Pürnek´de ilimizin ilk kadın şehidi olarak kayıtlara geçti?
Ankara´da, İnönü Bulvarı´nı Dikmen Caddesi´ne bağlayan Merasim Sokak´ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 28 kişi şehit oldu 61 kişi ise yaralandı.
Alınan bilgiye göre, patlamada üç servis aracında ve bir özel araçta ağır hasar meydana geldi. Ayrıca caddeden geçen araçların camları kırıldı. Bölgede Genelkurmay Başkanlığı, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile askeri lojmanlar bulunuyor. Servis araçlarının Hava Kuvvetleri´ne ait olduğu ve komutanlıkta çalışan astsubaylar ile sivil memurları taşıdığı öğrenildi.
Ankara´da yaşanan hain terör saldırısı kurbanları arasında bulunan ve Kayseri´nin ilk kadın şehidi olarak kayıtlara geçen Hava Kuvvetleri Komutanlığı´nda sivil memur 32 yaşındaki Ayşegül Pürnek´in şehit olduğu haberi, ailesini gözyaşlarına boğdu.
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdikten sonra, Ankara´ya giderek Hava Kuvvetleri Komutanlığı´nda sivil memur olarak çalışan Ayşegül Pürnek´in acı haberi, Kayseri´de Melikgazi İlçesi Gelincik Sitesinde oturan ailesine bildirildi. Askeri yetkililer, anne Gülay ile ağabeyi Enver Pürnek´e acı haberi verdi.
Baba Fuat Pürnek´in ticaretle uğraştığı ve bir iş için Ordu´da bulunduğu öğrenildi. Bekar olduğu öğrenilen genç kadının baba ocağındaki apartmana Türk bayrağı asıldı.
Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit ve Dul yakınları Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz, Ayşegül Pürnek, Kayseri´nin ilk kadın ve 292´ci şehididir. Terörle mücadeleden bu yana ne yazık ki Kayseri 291 güvenlik görevlisini şehit vermişti. Başta kadın şehidimiz olmak üzere Ankara´daki kalleş saldırıda şehit düşen kardeşlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim" değerlendirmesinde bulundu?
HABER MERKEZİ?



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”