HAİN YAKALANDI

HAİN YAKALANDI

Kayseri’deki bombalı saldırının bir numaralı ismi, Gaziantep polisinin yaptığı çalışmalar sonucu Şanlıurfa’da yakalandı.

   Kayseri’de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırının ardından çalışma başlatan Gaziantep polisi, bombalı saldırıda kullanılan otomobilin plakasından yola çıkarak otomobilin Gaziantep 9. Noter’de satıldığını tespit etmişti. Saldırıyı gerçekleştiren bir numaralı isme ulaşmak için çalışma başlatan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörlü Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri çok geçmeden şahsın Gaziantep’te ikamet eden Bakır Ö. olduğunu tespit etti. Şüphelinin Gaziantep’teki evinde yapılan aramada şahsı bulamayınca operasyonun çemberini genişletti. Yapılan araştırmalar sonucunda Bakır Ö.’nün Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde saklandığı bilgisine ulaşan Gaziantep polis dün gece geç saatlerde operasyon için düğmeye bastı. Suruç ilçesinde yapılan operasyonda Bakır Ö. saklandığı evde yakalandı. Evde bulunan iki kişi de yardım ve yataklık yaptığı ihtimali üzerine gözaltına aldı. Gece geç saatlerde Gaziantep’e getirilen saldırının bir numaralı ismi Bakır Ö. yoğun güvenlik önlemleri altında Kayseri’ye gönderildi.
Yapılan incelemelerde Bakır Ö.’nün bombalı saldırıda ölen Cengiz Özek ve Ramazan Yıldız’ı Türkiye ile Suriye’nin sıfır noktasında bulunan Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Aşağıoylum köyü civarında sınırdan geçirerek Türkiye’ye getirdiği ve daha sonra bu iki şahsın beraberinde getirdiği 2 kilo plastik patlayıcıyı Suruç ilçesine bırakarak Gaziantep’e gelip 06 plakalı otomobili satın aldığı öğrenildi. Gaziantep’ten satın alınan otomobili Şanlıurfa’ya tekrar götüren Bakır Ö. ve beraberindekilerin Suruç’un kırsal bir alanında bombaları araca yerleştirerek yola çıktığı tespit edildi. Gaziantep’e iki otomobille dönen şüphelilerin zaman kaybetmeden Narlı Otoban Gişeleri’nden Ankara’ya doğru yola çıktığı belirlendi. Narlı Otoban Gişeleri’nde KGS alan şüpheliler burada güvenlik kamerasına takıldı. KGS aldıktan sonra Bakır Ö.’nün bombalı aracı burada Ankara’ya yolcu ettiği tespit edildi. Kahramanmaraş’ta Jandarma kontrolüne takılan şahıslar kaçtıktan sonra Kayseri’deki bombalı saldırıyı gerçekleştirmişti.

 



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı