HAiN SALDIRIYA TEPKiLER ÇIĞ GiBi

HAiN SALDIRIYA TEPKiLER ÇIĞ GiBi

ENERJİBAKANI TANER YILDIZ: “Halkımızın huzur ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerimize sonsuz minnet borçluyuz. Şehitleri¬miz için, terörle mücadelede kararlı¬lığımızın süreceğini bir kez daha ha¬tırlatmak istiyorum.”

 MHP KAYSERİMİLLETVEKİLİ

 

YUSUF HALAÇOĞLU:

 

“Hukuk tanımazlarla askeri mücade­leyi doğru sürdürmek gerekir. Terö­ristlerle onların anladığı dille müca­dele edilmelidir.”

 

 

 KAYSERİBÜYÜKŞEHİR

 

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ:

 

“Şehitlerimizi ve terörü siyaset mal­zemesi yapmadan, hamaset nutuk­larını bir köşeye bırakıp, iktidar ve muhalefet Türkiye’nin bölünmez bü­tünlüğüne yönelik

 

 

 AK PARTİİL BAŞKANI DENGİZ:

“Bu zorlu süreç sonunda, tüm düş­manlarımız hezimete uğradıkları­nı göreceklerdir. Vatanımızın ve mil­letimizin bekası için gözlerini kırp­madan canlarını feda eden tüm şe­hitlerimize Allah’tan rahmet, yaralıla­ra acil şifalar ve sağduyuyu hiçbir za­man elden bırakmayan yüce milleti­mize sabrı cemil diliyoruz.”

 

 

 CHP İL BAŞKANI AYHAN GÜLSOY:

 

“Neye mal olursa olsun bölücü terör örgütünün hak ettiği cevabı mutlaka alması gerekmektedir. İktidar ve mu­halefet, işbirliği yaparak terörü kö­künden bitirmek zorundadır.”

 

MHP İL BAŞKANI METE EKE:

 

“TBMM’de bu lanet örgütün maale­sef siyasi uzantıları aleni şekilde pro­paganda yapmakta ve dile getirdikle­ri ciddi söylemler var. Bunun için ar­tık müzakere değil mücadele edilme­sini bekliyoruz.”

 

SP İL BAŞKANI

 

MAHMUT ARIKAN:

 

“Dış güçler Ülkemiz üzerindeki ka­ranlık emellerini gerçekleştirmek için her türlü alçaklığa başvurmak­tadır. Bunların başında da terör be­lası gelmektedir. Dış güçler taşeron PKK terör örgütü eliyle ülkemizi bö­lüp parçalamaya, milletimiz arasın­da kin ve nefret tohumları ekmeye çalışmaktadır.”

 

BBP İL BAŞKANI

 

İBRAHİM ÖZBEK:

 

“Türk milleti adına başsağlığı diliyo­rum. Her geçen gün artan şehit sayı­larla ülkemiz daha da kötüye gitmek­te. Sayın başbakanımızın Ramazan ayı içerisinde, ‘Sözün bittiği yerdeyiz’ dediğini hatırlatmak istiyorum.”

 

KTO BAŞKANI HASAN ALİKİLCİ:

 

“Terör karanlık ve iğrenç yüzünü bir kez daha göstermiştir. Sabah şehit haberleriyle uyanmak yüreklerimi­zi yakmıştır. Maalesef yine vatan ev­latlarımızı kaybetmenin derin üzün­tüsünü yaşıyoruz. Terör saldırılarını büyük bir şiddetle kınıyoruz.”

 

MÜSİAD BAŞKANI

 

İSMAİL RUHLUKÜRKÇÜ:

“Bundan önce birçok defa söylediği­miz gibi hiçbir demokratik hak, si­lah ya da şiddetle aranamaz. Asker sivil, genç yaşlı, kadın erkek, erişkin çocuk ayırt etmeden nefretle yapılan bu insanlık dışı terör eylemlerini te­lin ediyoruz.”

 

KESOB BAŞKANI MUSTAFA ALAN:

 

“Türk milleti, şehit düşen evlatları­nın ardında bıraktıkları emanete sa­hip çıkacak ve bu terörist saldırıla­ra en kısa sürede gerekli cevabı vere­cektir.”

 

KAYSERİKENT KONSEYİ

 

BAŞKANI HAKAN MAHİROĞLU:

 

“Terörle mücadelede ilgili tüm ku­rum ve kuruluşlar tek bir yumruk olarak gerekenleri yapmalı ve şehit­lerimizin kanı yerde bırakılmamalı­dır.”

 

 



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı