HACILAR’DA İKİ AÇILIŞ

HACILAR’DA İKİ AÇILIŞ

Hacılar İlçesi’nde hayırsever destekli yapımı tamamlanan Ali Altay Şaşoğlu Orta Okulu’nun açılışı ve yine hayırsever destekli yapılacak olan Ülfet Murat Özdemir Aile Sağlığı Mekezi’nin açılış töreni Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’in iştiraki ile gerçekleştiriledi.

H ayırsever destekli yapımı tamamlanan Ali Altay Şaşoğlu Orta Okulu’nun açılışı ve yine hayırsever destekli yapılacak olan Ülfet Murat Özdemir Aile Sağlığı Mekezi’nin açılış törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, , Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve davetliler ve ilçe sakinleri iştirak etti.

Törenin açılışında hayırsever aile adına Özdemir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Özdemir, “Sağlık merkezi için kolları sıvadığımızda toplumda kaç kişinin yarasına merhem olma düşüncesiyle çıktığımız bu yolda, 11 ay gibi kısa sürede sağlık merkezimizi tamamladık” diyerek emeği geçenlere şükranlarını sundu.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da seçimden önce sözünü verdikleri 29 projeden 24'ünü tamamladıklarını vurgulayarak  "Hayırseverlerimizin  de katkıları ile ilçemiz her alanda büyüyor ve güzelleşiyor. Sağlık merkezimiz ve ortaokulumuz ayrı ayrı aileler tarafından inşa edildi. ilçeye katkı veren başta hayırseverlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim." İfadesini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise  Kayserinin hayırsever şehri olduğunu, Hacılarında bu hayırseverlikte önde geldiğini vurgulayarak şöyle konuştu “Değerli başkanımız ilçemize gerekli çalışmalarını yapıyor. Bizlerde Büyükşehir belediyesi olarak Hacılarımıza gereken tüm yatırımlarımızı ilçe halkımız için yapmaktayız.”

Konuşmaların ardından Ali Atay Şaşoğlu Ortaokulu ve Ülfet Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi, kurdele kesilerek hizmete açıldı.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor