HACILAR’DA 10 PROJE DAHA HİZMETE GİRDİ

HACILAR’DA 10 PROJE DAHA HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN ÖZDOĞAN: "İLÇEMİZİ DEVLET YATIRIMLARI İLE ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK"

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, göreve geldikleri günden bugüne söz verilen projelerin ilçeye kazandırıldığını vurgulayarak “İlçemizi devlet yatırımları ile şantiyeye çevirdik" değerlendirmesinde bulundu.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, gerek seçim vaatlerini gerekse verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirterek verilen vaatlerin dışında 10 ayrı projeyi daha ilçeye kazandırdıklarını belirtti. Özdoğan, 2020 yılında başlanılan 2021 yılı içinde tamamlanacak olan projelerle 200 milyonluk yatırım alınarak Hacılar’ın cazibe merkezi haline geleceğini kaydetti.

2020 yılının pandemiden dolayı sıkıntılı geçtiğini hatırlatan Başkan Özdoğan, “Biz bu süreci adeta fırsata çevirerek, ilçemiz adına yapılan çalışmaları aralıksız devam ettirerek vatandaşımıza hizmetimizi sürdürdük.”değerlendirmesinde bulunarak şöyle konuştu “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs belası henüz etkisini kaybetmedi. Yaklaşık bir yıl geçti. Hayat devam ediyor ve de gördük ki biz bununla yaşayacağız. İhtiyaçlar hiç durmuyor. Belediyelerin çalışmaları da bu dönemde daha da arttı. Bizde bu süreçte birçok proje ürettik. Bir kısmını tamamladık. Bir kısmına başladık. Bazılarının da projelendirme ve ihale süreçlerini bitirdik. Göreve geldiğimizde halkımıza, ilçemize 29 proje kazandırma sözü vermiştik. Aradan geçen 2 yılda Allah’a şükür bu manada çok önemli yol kat ettik. Devletimizle milletimizle el ele vererek ilçemize 200 milyonluk yatırımı kazandırmış olduk.”

Sözlerinin devamında geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği Ankara temaslarının yoğun ve verimli geçtiğini hatırlatan Başkan Özdoğan ziyaretlere dair de şu bilgilileri verdi “Ürettiğimiz projeler ile ilgili görüşmelerde bulunmak için gittiğimiz Ankara’da başta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki, bakanlıklarımız ve Türkiye Belediyeler Birliğimiz ile görüşmelerimiz oldu. İlçemizde yürüttüğümüz projeler ile ilgili yaptığımız bu görüşmeler çok verimli ve yapıcı geçti. Ben hep şunu söylüyorum. Kıymetli Özhaseki Bakanımız ve değerli vekillerimiz bizlere her zaman Ankara’da güç oluyor, destek veriyorlar. Bu sayede de ilçemiz cazibe merkezi olma yolunda çok önemli yol kat ediyor. Tabi ki Genel Başkan Yardımcısı olması hasebiyle de Sayın Özhaseki Bakanımızın da bizlere ayrı bir ilgisi, alakası ve de her zamanki önderliği, liderliği ve ağabeyliği var. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız bizim burada yürüttüğümüz çalışmalarda her zaman ilçemize desteğini esirgemeden fazlasıyla veriyor.”

Özdoğan sözlerinin sonunda 2021 yılında tamamlanan birçok projenin açılışını gerçekleştireceklerini hatırlatarak şöyle konuştu. “Bu bağlamda Hacılar Stadyumu, Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni temeller, Hacılar Hisarcık yolunun açılışı, Hacılar - Erciyes yolunun genişletilmesi, Ören Dere Kanalı’nın yapımı, 15 Temmuz Parkı’nın Açılışı, Ülfet&Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi, ilçemize yeni bir kapalı spor salonu, Ali Atay Şaşoğlu Orta Okulu’nun Açılışı, Çok Fonksiyonlu Park ve Sosyal Yaşam Alanı, Kızıltepe Millet Bahçesi 1. etabı tamamlanması, Bilgi Evi temelinin atılması ile yeni pazar yerinin tamamlanarak açılışını yapacağız”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"