HACILAR´DA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

HACILAR´DA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

 

Hacılar´da, yurt genelinde terör olaylarında canlarını feda eden şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Hacılar Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen programda, vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için Cuma namazı sonrası Mevlid-i Şerif okundu.
Hacılar Kültür Merkezi´nde düzenlenen programa, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl müftü Yardımcısı Atıf Akşit, İlçe Emniyet Müdürü Remzi Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Akparti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan ve Şehitleri Allah´ın özel lütfuna ve ikramına mazhar olanlar olarak tarif eden İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, ?Allah, onları ölü zannetmeyin bilakis onlar diridirler ve nimetlendirilmektedirler, ancak siz farkına varamamaktasınız buyuruyor? şeklinde konuştu.
Mevid-i Şerif programında konuşan İl Müftü Yardımcısı Atıf Akşit´te ?Bizim bugün hür, bağımsız ve korkusuz bir şekilde yaşıyor olmamızda şehitlerimize de şükran borcumuz var. Ülkemizde görev yapan güvenlik güçlerimizi rabbim muhafaza eylesin. Terör belasından biran önce kurtulmayı nasip etsin? dedi.
Geçtiğimiz çarşamba günü Ankara´da gerçekleşen ve 28 vatandaşımızın şehit olduğu terör olayını kınayarak sözlerine başlayan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaptığı konuşmada ?Biz birlik, beraberlik ve metanetimizi koruyacağız ve bu terörün üstesinden geleceğiz. Her şehidimiz ve gazimiz bu toprakların ilelebet vatanımız olduğunun, bayrağımızın inmeyeceğinin, ezanlarımızın susmayacağının, ülkemizin bölünmeyeceğinin, devletimizin yıkılmayacağının birer ispatıdır? dedi.
Yapılan konuşmaların ardından program, Kuran-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif ve ilahilerin okunmasıyla devam etti. Veli Alparslan hoca tarafından yapılan dua ile program son buldu.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı